• Anonym (bliva­ndebru­d?)
    Äldre 17 Jul 19:30
    11256 visningar
    4 svar
    4
    11256

    Bröllopsstress

    Hej

    Jag har efter flera år med min sambo kommit fram till att jag vill gifta mig. Vi har pratat om att gifta oss lite smått, men ingen av oss har friat och det har varit mer löst samtal typ " OM du vill gifta dig, vill du gifta dig i kyrkan eller borgeligt?" "Vad är viktigast för dig, en stor eller liten fest?"osv.

    Jag går ofta händelserna i förväg och har redan börjat kolla på olika bröllopssajter och nu har jag blivit väldigt stressad. Ni som har/ska gifta er:


    1 HUR hinner man med allting? Det verkar ju vara tusen och åter tusen saker man måste tänka på. 


    2. HUR får man råd med allting? Efter att ha kollat lite här så verkar ju många lägga väldigt mycket pengar på sitt bröllop, något jag också vill, men hur hinner man spara ihop allting från det datum man förlovar sig till bröllopet ett år senare? Jag vet att man kan göra mycket själv, men jag är inte pysslig och skulle nog bara bli förbannad över att göra 50 + inbjudningskort, placeringskort, snygga dekorationer osv.

    En tredje grej är att mina vänner inte är överförtjusta i min sambo och jag är stressad över att de inte kommer bli glada för vår skull om det skulle bli så att vi gifter oss någon gång. 

    Det här är ingenting som jag går och tänker på dagligen, men ibland börjar jag tänka på hur härligt det skulle vara att få gifta sig med sambon och då kommer alla stresstankarna.

    Hur var det för er innan, under och efter alla förberedelser? Hur gjorde ni?

    Mvh

    /Nojig i onödan?

  • Svar på tråden Bröllopsstress
  • Anonym (bliva­ndebru­d?) Trådstartaren
    Äldre 18 Jul 22:58
    #2

    Stort tack för ditt svar! Jag antar att det hela kanske blir större i mitt huvud när jag tänker på det bara för att jag inte pratar med min sambo om det. Det hela kanske blir lättare när vi faktiskt bestämt oss för att gifta oss och inte bara sväva och snudda vid tanken.

    Lycka till med ert bröllop :) 

Svar på tråden Bröllopsstress