• Äldre 23 Oct 23:56
    43038 visningar
    13 svar
    13
    43038

    2017 Vad kostar era ringar?

    Kan tyvärr inte hjälpa dig jätte mycket då jag inte köpte en diamantring :/ Men jag kan i alla fall berätta hur jag/vi gjorde.


    Till förlovningsring ville jag ha något som kändes modernt, stilrent och personligt så jag köpte en vitguldsring med en månsten från en tjej som hade en egen etsy butik - betalade 3000 kr ungefär för den.


    Både jag och min man gick till Atelje ajour här i Stockholm förvigselringarna då jag ville designa min egen ring och de tog emot beställningar där man får designa själv. Ville bara ha en ring i vitt guld utan stenar, men jag ville ha den flätad. Jag har en ganska tunn ring så den kostade ca 1800 om jag inte missminner mig. Min man köpte sin ring från nån internet sida men gick för att få den graverad och anpassad till atelje ajour. Han ändrade storlek, graverade och ändrade ytskikt, det kostade honom 800 kr. Själva ringen har jag glömt hur mycket han batalade för.


    Jag är osäker på priserna för diamanter såklart, men kan definitivt rekomendera Atelje Ajour. De var så otroligt proffsiga, duktiga och prisvärda! Jag skulle aldrig trott att vi kunde ha haft råd med dem om jag bara sett afären!


    De tillverkade också det här armbandet av min mammas gamla ring. Ett helt fantastiskt ställe. Rekomenderas




    Förlåt för alla stavfel - är notorisk.

Svar på tråden 2017 Vad kostar era ringar?