• Äldre 22 Apr 11:06
    42973 visningar
    13 svar
    13
    42973

    2017 Vad kostar era ringar?

    Hej! Är precis på gång att börja titta på och lära mig om ringarna och diamanter. Tycker det känns lite svårt och var på bröllopsmässan tidigare i vår och fick många bra broschyrer med vackra ringar - utan en enda prisuppgift!!! Så här kommer 1000 frågor haha:

    Vad kostar till exempel en diamantring på 1ct? Är det stort? Vilka butiker har ni handlat i? Ska man tänka på någon etisk märkning (typ fairtrade) och kostar det extra? Hur mycket kostar det att gravera något i en ring? Tjänar man något på att köpa killens ring i samma affär - typ kan man förhandla pris då?

    ????

    Jag hade verkligen uppskattat lite hjälp av någon som redan gått igenom detta då jag helst inte traskat in i en affär utan att känna att jag vet någonting. Lite cirka priser hade varit otroligt hjälpsamt. Önskar er alla lycka till med planeringen! <3

  • Svar på tråden 2017 Vad kostar era ringar?
  • Äldre 22 Apr 11:11
    #1

    PS jag såg att det finns en jättevacker bildtråd med många underbara ringar, men igen ingen som direkt delar med sig av pris. Så det var det jag tänkte att man kanske kunde vara villig att göra här. <3

  • Äldre 28 Apr 16:06
    #8

    Åååh vilka fina och informativa svar, vad glad jag blir! Har varit bortrest och loggade in igen och möts av dessa bra tankar, TACK nu gjorde ni min fredag. Vi får alltså ge oss iväg och prova haha.

    @Johanna54: Tack! :D wow vilken vacker ring! Den passar ju verkligen till allt, tack snälla för att du delar med dig. Stenen syns ju verkligen väl, och så smart att sätta samman dem.

    @Julibrud17: ja, jag tror att det är ett klokt råd såklart, ville bara veta lite innan :) Tack!

    @KBBride: Vad intressant! Massa bra info, stort tack! Jag ska verkligen ha i åtanke det du säger - och jag tror det är helt sant man är så påverkad av superstora stenar i filmerna. Ska titta på prinsess-slipnimg och tänka på det du sa om budgeten, vad roligt att du tog den ringen som kändes rätt! Det är nog viktigt i längden, förhoppningsvis ska man ju ha den länge. :)

    @Guld: Gissar att du kanske jobbar med dem, hursomhelst tack för tipset och jag ska kolla länken. :)

    @HJMS: TACK för att du delar med dig, det låter väldigt vackert. Precis som du och KBBride typ nämner, tror jag är lite amerika-skadad och det är nog inte rimligt med flera carat och det var verkligen jättebra information. Väldigt bra att veta och låter som en storlek och pris jag kan tänka mig också, då har jag ju ett hum. :D

Svar på tråden 2017 Vad kostar era ringar?