• Guld
    Johanna54 skrev 2017-04-22 22:30:56 följande:

    Hej och grattis till allt spännande som nu väntar!


    Jag vet inte om jag kan komma med så många svar. Är precis själv i startgroparna, men jag delar gärna med mig av egen erfarenhet. Jag och blivande make besökte några olika affärer innan vi blev säkra på val av butik.

    Det blev en privat guldsmed, men som köper in ringar från Schalins m.fl. Så de ringar vi till slut bestämde oss för beställde de, men graverade på plats. Fick väldigt fin service (vi återkom 2 gånger samma dag och provade och då de gav oss mycket uppmärksamhet kände vi oss säkra på val av ringar).

    Kände mig först helt novis så det första de gjorde var att visa oss några varianter (standard tydligen inte så vanligt med sten som jag trodde, jag ville ju ha en sten ändå, så bad att få se dem Flört)

    De andra butikerna vi gått in hos innan var större kedjor och där var det skräpigt, okunnig (men halvt trevlig) personal. Här kände vi att vi fick ställa många frågor om skötsel och annat. 

    De erbjöd även lite extra "omvårdnad" av min förlovningsring och möjlighet att sammansvetsa den med kommande vigselring när det blir dags (annars i mitt fall risk att de snurrar runt varandra och nöter i onödan).

    Jag klär inte i så breda ringar, men köpte en i vit guld med 0,15 c sten. typ som denna https://schalins.com/produkt/elbe-015-ct/
    Pris för min ring = 10592 (tillvalet vitguld var 300 kr av detta)  

    Mannens gick på ca 8000 men då en slät, mycket större/bredare så mer guld.

    Allt gott!


    Innan ni köper Diamantringar ni får gärna kolla detta länken.
    guldkorgen.se/shop/diamond-rings-sv/sr-0164/  Bygg din egen ring med olika kvalitet av sten och Guld färg. Dem har bra priser du blir aldrig besviken Cool
Svar på tråden 2017 Vad kostar era ringar?