• Äldre 17 Mar 10:08
    27976 visningar
    6 svar
    6
    27976

    Sambo innan giftemål?

    Jag förstår och respekterar hur du tänker. Själv känner jag helt annorlunda men det kanske är för att jag inte är det minsta religiöst. Jag känner att jag kan ge allt till den person jag är sambo med utan att vi är gifta. Nu ska vi gifta oss i sommar efter att ha varit sambos i nästan elva år. Detta inte för att vi känner att vårat förhållande börjar på riktigt nu utan för att det är ett fint tillfälle att fira vår kärlek.

    Jag tror att många förvånas över att man inte väljer att vara sambo innan äktenskapet utifrån att man ofta lär känna sin partner mer intimt när man lever ihop och vet genom erfarenhet att man gillar att dela sin vardag tillsammans med den andra personen. Plus att jag tror många, inklusive mig själv, inte ser någon orsak till att vänta med att flytta ihop till efter man gift sig.

  • Äldre 18 Mar 02:08
    #4

    Det spelar väl ingen roll om man flyttar ihop fort. Jag och min sambo flyttade ihop efter bara några månader och nu har vi som sagt varit ihop i över 1år. Man behöver ju inte förlova sig eller gifta sig gör att ett förhållande ska vara seriöst. Om jag hade barn vore jag glad om de provade på att bo ihop med sin partner eftersom det är ett bra sätt att testa om man funkar ihop med en annan person.

  • Äldre 18 Mar 09:38
    #5

    Och jag menade såklart 11år ;)

Svar på tråden Sambo innan giftemål?