• Äldre 3 Mar 08:47
    21946 visningar
    5 svar
    5
    21946

    Bröllopsresa i maj

    Södra europa kan ha det rätt varmt i mitten av maj så ni kan säkert kombinera era önskemål!

    Vill man kombinera stad och sol/bad så kan t.ex. Barcelona, Palma eller kanske Malta vara ett alternativ. 


    Eller om ni vill åka till Italien t.ex så kan man börja/avsluta med en weekend i t.ex. Florens, Rom eller Milano och sen bila ut på landsbyggden och bo på någon gård. Det brukar vara rätt prisvärt och väldigt romantiskt. Eller likvärdigt i Frankrike, flyg till Paris och hyr bil och se distrikten runt Paris.


    Det går ju även rätt prisvärda charterresor tilll t.ex. Thailand, Mexico etc om man vill åka längre. Sen vet jag inte hur vädret kan vara typ i florida vid den tiden på året. Norweigan erbjuder ju numera prisvärda direktflyg dit.


    Allt beror ju på vad man vill uppleva och vilken typ av resa man vill ha samt såklart budget.

  • Äldre 6 Mar 08:42
    #3

    Åh Bali ligger högt även på min lista på smekmånadsdestinationer! :)


    Det enda som avskräcker lite dit är att det är rätt lång restid för att komma dit. Tror man inte kommer dit med mindre än 3 olika flyg. Men sen där.. alltså åh vad härligt!


    Fick tips om att man kan kombinera den resan lite, att man kan vara några dagar på en härlig resort och sen några dagar på något boende i djungeln. Det fina med Bali är att det finns boenden i väldigt många olika prisklasser!

    Jag tror bara man får komma fram till vad man är ute efter på sin bröllopsresa och sen hitta något efter det. Vi vill nog åka iväg och "vila upp oss" först och sen efter vi gjort det några dagar byta destination och kanske göra mer upptäckande. Just det där med att få lugn och ro och få chansen att landa efter det hela är något som många av mina vänner sagt att de verkligen uppskattat :)

Svar på tråden Bröllopsresa i maj