• Äldre 5 feb 20:42
  56065 visningar
  12 svar
  12
  56065

  Vigsel- sångerska/sångare Stockholm

  Hej,

  Vi ska gifta oss i augusti 2018 och vi försöker få en uppfattning om hur mycket allt kostar. Någon som kan tipsa om en bra sångare/sångerska? Ungefär hur mycket brukar det kosta att ha någon som kommer och sjunger 2-3 låtar under vigseln? 

  En låt vi gärna hade velat ha är "You raise me up" av Josh Groban.

 • Svar på tråden Vigsel- sångerska/sångare Stockholm
 • Äldre 5 feb 22:09
  #1

  Har pmat dig! ????


 • Äldre 5 feb 22:51
  #2

  Tack Camilla! Var inne på din sida och lyssnade. Vackert du sjunger! Hör av mig om det blir aktuellt, hoppas på att samla in lite mer information nu i början. ???? 

 • Äldre 5 feb 22:53
  #3

  Oj konstigt det blev med alla frågetecken, skulle vara en smiley.... 

 • Äldre 11 feb 22:59
  #4

  Hej!

  Vi / jag sjunger gärna på er vigsel!
  Spelar på bröllop och olika tillställningar.
  Vi är utbildade sångare på musikhögskolan och kompar oss själva på gitarr och piano.


  Det går också bra att boka en av oss. Musiken vi spelar är bland annat visor, ballader, pop och jazz. Har egen ljudanläggning att ta med.

  Kan absolut sjunga "You raise me up".
  För pris kontakta oss, eftersom det beror lite på överenskommelse och arrangemang.:)
   
  Info/ lyssna:
   
   
  Vänliga hälsningar
  Karolina och Ivan
   
 • Äldre 28 feb 02:14
  #5
  +2

  Sångerska Sophie Weinert sjunger you raise me up på bröllop, lyssna på länken: • Äldre 18 apr 10:12
  #6
  Hej mitt namn är Rebecca Lennartsson. Jag är en professionell sångerska med 7 års erfarenhet av sångstudier och stageperformance. Kika gärna in på min hemsida, där hittar du referenser av privatpersoner som har anställt mig som sångerska på både bröllop och begravningar. Ljudfil där du kan höra mig sjunga, kontaktinformation och resumé. MVH Rebecca Lennartsson 

  Hemsida: beccalennartsson.wixsite.com/rebeccalennartsson
 • Tis 19 sep 2017 02:19
  #7


  Hej!

  Jag sjunger gärna på ert bröllop! Jag har sjungit den sång ni önskar vid fler bröllop och har ett fint arrangemang för den. Vill ni så kan jag ta med duett-partner och pianist. Hör gärna av er om ni vill ha mer information, sångprov och referenser!

  Hälsningar Sophie

  sophie.weinert@hotmail.com
 • Mån 5 mar 2018 17:27
  #8
  +1

  Vi hade tur och fick via vänner tag i en sångerska som har den vackraste röst jag nånsin hört! Hon heter Malin Hässlemark och när hon sjöng på vårt bröllop trodde jag knappt det var sant! Otroligt proffsig och trevlig dessutom. Dock jobbar hon inte som bröllopssångerska egentligen, så hon kanske är lite svår att få tag i...

 • Ons 7 mar 2018 15:43
  #9

  Hej!


  Mitt namn är Hilda, jag är frilansande sångerska och driver företaget Sister Voice. Jag har stor erfarenhet som sångerska och behärskar många olika genrer, som t ex pop, jazz, soul, visa och klassiskt. Oftast sjunger jag med ackompanjetör, men spelar även själv piano och kan ta med mig egen keyboard vid behov. Jag brukar ta 1500 för att sjunga 1 sång på vigsel och därefter 500 kr per extra sång. Så om ni skulle anlita mig skulle priset vara cirka 2000 kr, lite beroende på var i Stockholm vigseln hålls.
  Besök gärna min hemsida www.sistervoice.se för mer information om mig och för att lyssna på min musik. Och eller gå in på min Instagram @sister_voice 

  Ha en fin vecka!
 • Mån 13 jan 2020 12:52
  #10

  Jag måste också rekommendera Malin Hässlemark som nån annan skrivit om här uppe! Jag tycker det finns så många sångerskor på nätet som alla låter likadant, dvs schlager och som att de kommer direkt från Melodifestivalen, men vi ville ha nåt mer "unikt" och lite mer personligt och blev därför jätteglada när vi hittade Malin! Hon hjälpte mig dessutom att skriva en egen låt till min man som blev otroligt uppskattat! Fattar inte att inte fler vem vet hon är, men hon jobbar mest med sitt band Fluru tror jag.. kolla in på Youtube/Spotify! Vet inte om jag får lämna ut hennes privata email men ni hittar den via bandets sidor...


  Kram! Sara

 • Tis 11 feb 2020 12:01
  #11

  Hej Anna,

  Jag vill tipsa om en en helt fantastisk sångerska som sjöng på ett bröllop jag var på förra helgen. Magisk röst och otroligt professionell! Inte heller jättedyr.
  Hennes röst finns att lyssna på här:


  ">
  ">
  Stort lycka till med ditt bröllop!
  MVH

  Gunilla

 • Fre 10 dec 2021 15:16
  #12

  Hej, jag måste rekomendera om www.evenses.se/band, fick snabb responds, professionellt och extremt duktiga musiker!! Man kan även fråga efter gratis offertförslag vilket är toppen om ni vill kolla olika prisbilder. 

Svar på tråden Vigsel- sångerska/sångare Stockholm
Logga in
Bli medlem