• Äldre 17 jan 09:32
  44404 visningar
  5 svar
  Inlägg från polly52 Visa alla inlägg
  5
  44404

  OTROGEN ELLER EJ???

  Är ett par på 53 år som varit sambo I snart 9 år.
  Tycker min sambo förändrat sig så vill höra andras åsikter.
  I 8 år alltid sms älskar dig ofta och han har frågat flera ggr om jag tror på oss för han känner sig osäker.jag tror på oss då vi båda blivit bedragna av andra och han har sagt flera ggr skall man vara otrogen kan man lika bra vara ensam sager han.
  Förr 1 år sen börja han på gym´går 7 dagar I veckan o på söndagar kör 2 pass och vi har alltid bara setts på morgon innan han går på job o då en puss det är allt,vi har inte haft sex på 2år pga bade han o jag äter Zoloft vilket inverkar en del på sex tyvärr.
  Jag tycker han är annorlunda nu men när jag fr¨ågar han nu blir han skit förbannad och sager att jag tjatar I sönder förhållande och han har aldrig innan reagerat så istället förr så skratta han bara.
  han är var dag genom trött då han nyligen blivti chef på jobbet och jobbar sen gym sen handla sen hem o då sover jag.
  Vi sover ej ihopa pga jag har 5 hundar I sang alltid haft
  han är nöjd med vårt förhållande sager han.

  jag tycker han är annorlunda nu förr några månaders en mer irriterad och sen noga med kläder och frisyr o måste träna sig jätte small helt plöstligt så jag har tagit upp ämnet men han sager att det är trams o nonsense och att vi har pratat färdigt om sånt ,han sager han är rastlös då han varit alkholist förr 10 årsen men ej druckit sen dess.Han går på helger kl 9 kommer hem kl 20 så då sover jag.
  Då går han på gym o spelar golf och går I afärer o tar en fika på café istället för vara hemma föredrar han att vara ute och jag bryr mig inte egentligen då jag har hundar o laser  mycket m m  sen beskyller han mig för att inte vilja ha sex men det är han som inte vill så skyller ifrån sig och jag har ju också precis som han gått upp mycket I vikt sen jag kom I klimakteriet så man är ju mera tant.

  men vill höra era åsiketer om min oro är befogad eller ej?
  '
  Så sen han börja gym mera köper nya kläder och sager jag måste stryka allt nu det har jag aldrig förr och sen noga med sig själv och köpt konstoga böcker en som hete DEN LÄKANDE SJÄLEN OCH EN SOM HETE ALLA FÅR LIGGA och det sa jag till han o han skratta o sa att en på hans job get han tips på en rolig bok.
  jag marker skillnad I alla fall på han förr innan var det sms var dag älskar dig och sen I bilen ta min hand sådana små saker så helt slut med det och frågat han då bara snäser han att du vet hur jag är men det vet jag ej.
  Att fråga han är meningslöst då jan blir förbannad att man skall kunna lita på varandra så tacksam för alla råd
 • Svar på tråden OTROGEN ELLER EJ???
 • Äldre 23 jan 10:13
  #3

  Ni missförstår han är inte ute då han bara går på gym var dag och sen golfer så aldrig ute själv men han vill ha egen tid sager han så vi har alltid setts bara max 15 per dag på morgon då jag lägger mig tidigt och han kommer sent och han sager han är nöjd med detta liv för han får allt serverat och han kan göra som han vill och hundar sover I sang men han vill inte det och förr 9 år sen hade jag 2 stora I sängen o då sov vi ihopa men sen jag börjar lägga mig kl 19 o går upp kl 4 så vill vi inte störa varandra och skulle jag saga att jag frågat er här blir han arg för han vill inte att jag skall läsa eller fråga massa strunt till andra sager han men han är annourlunda nu än förr 1 år sen innan han börja på gym så jag gör som min mamma sager låt han göra vad han vill inte ifråga sätta något och sms inte var likadan till baka som han är.
  Alltid jag som får sms älskar dig sen svarar han samma men förr var det han som sa det först så jag vet inte men det känns inte så bra

Svar på tråden OTROGEN ELLER EJ???
Logga in
Bli medlem