• Äldre 13 Jan 18:02
    22747 visningar
    7 svar
    7
    22747

    Vad kostar öppen bar och mat?

    Hej! Jag tror att om ni vill va på ett slott/herrgård kommer det vara svårt att komma mycket billigare undan, iaf i Stockholmstrakten. Ni får kanske leta efter en billigare typ av lokal, som ni kan smycka fint, där ni får ta med egen dryck. Sedan får ni ta in en cateringfirma som fixar mat och servering, alternativt köpa in maten själv och hyra in kockar.

    Vi hade tur som hittade ett ställe (i Skåne) som bara hade alkoholtillstånd under sommaren. Då vi gifte oss i september kunde vi köpa egen sprit i Tyskland, och kom därför billigare undan. Vi betalade ca 700 kr/person för mat och servering, sen kommer jag inte ihåg det exakta priset för drycken. Vi köpte vinet på Systembolaget, så vi kunde lämna tillbaka det som blev över.

    Ta en funderare igen på vad som är viktigast för er. Vi hade inte tänkt lägga så mycket på bröllopet som vi sedan gjorde, men insåg att vi inte kunde nöja oss med de alternativ som fanns i den tidigare budgeten. Eftersom vi var ute i god tid hann vi spara ihop mer, och vi ångrar oss inte en sekund. Bröllopet blev precis som vi ville! Stort lycka till med bröllopsplanerna, jag är avundsjuk på er som fortfarande har den fantastiska dagen framför er!

Svar på tråden Vad kostar öppen bar och mat?