• Äldre 28 Oct 12:01
    5158 visningar
    5 svar
    5
    5158

    Bröllopsklänning

    Jag känner precis som du. Jag vill inte spendera för mycket pengar om på klänningen. Jag bor också i Stockholm och har börjat undersöka hur man kan komma ner i pris. Jag har inte själv varit och provat på några av dessa ställen men det här är vad jag hittat:

    - Bridal outlet (bytt namn till Bridal Stockholm) www.bridaloutlet.se/ De har många klänningar under 5000 kr. Låg tidigare i ropsten och ligger nu precis vid Odenplan.
    - Little Fairies. Ligger i Hägersten och verkar vara en av de få ställena (förutom Lily) som faktiskt skriver ut sina priser. Har även de en hel del billigare klänningar www.littlefairies.se/
    - Sy upp en egen klänning. Vad jag lyckats läsa mig till i forum och bloggar så upplever många att de fick klänningen myycket billigare genom att sy upp den hos en sömmerska. Har dock inga tips på vart man då vänder sig.
    - Om du kan tänka dig att ut och åka lite så finns Nordic Wedding outlet i Årgäng som verkar ha mycket fint! www.nordicweddingoutlet.com/om-oss

    Jag har kollat Blocket och så men där verkar folk ha fantastiuppfattning om vad man kan få för sin klänning så där är allt dyrt. Sen tänker jag även att man kan hålla utkik efter lite reor och så men då får man nog vara beredd på att kompromissa än mer med sin klänning.

    Någon som har fler tips?

Svar på tråden Bröllopsklänning