• Äldre 8 Sep 09:30
    6873 visningar
    6 svar
    6
    6873

    Budgetbröllop i Stockholm

    Hej!

    Oj.... det var en väldigt tight budget. I stockholmsområdet kommer det nog vara oerhört svårt att hitta en lokal med låg kostnad som du även får ta med dig egen mat på (använder du catering kommer du garanterat spräcka din budget).

    Tips är att kolla typ kyrkoföreningars lokaler, och eventuellt köpa med dig viss mat från matbutikers cateringavdelning (finns bla på coop i danderyd) och komplettera med det du orkar göra själv. Om du, eller din man, är medlemmar i svenska kyrkan kan ni gifta er i kyrkan och använda lokalen till bröllopsfesten. Dock måste sånt bokas superlångt i förväg.

    Billig fotograf blir också svårt, jag letade runt som en tok innan jag bestämde mig för en som tar 14 000 (!) och då låg hon i lä på de flesta bröllopsfotografer (de kan kosta så mycket som 55 000 kr på en dag). Tips är att hitta någon som inte är en bröllopsfotograf, utan typ hobbyfotograf som vill bredda sitt portfolie. 

    Själv hade jag satt en budget, men inser att jag nog kommer att dubbla den. Du får gärna återkomma med hur det gick mer er

    Lycka till!

Svar på tråden Budgetbröllop i Stockholm