• Äldre 19 Aug 18:43
    24001 visningar
    20 svar
    20
    24001

    Sambo kollar porr, vad tycker ni?

    Skulle min blivande man kolla porr skulle jag bli skitförbannad. Har han ett sådant behov så kanske han ska vara singel ett tag..

    Man behöver inte porr om man är med någon som man älskar och är attraherad av..

    Det är min åsikt!:)

  • Äldre 19 Aug 20:22
    #4

    Hon skrev inte att han va otrogen hon sa att det kändes så då han kollat tjejer o sen rankat o sen ljugit om det vilket i praktiken är vad man gör när man varit otrogen.

    Återigen varför behöver man porr om man har en partner? Fantasier är la en sak men att behöva kolla film för att fantisera. Bättre ni har sex isf!:)

    Because you know sex is awesome!

  • Äldre 20 Aug 09:53
    #7

    Exakt. Sen är det så att alla vill inte testa allt alla gillar inte samma saker. Men som jag säger räcker det inte med att man är med sin andra hälft för att bli tillfredställd då är det ju något problem!

    Just det oxå varför ska man kolla porr ihop? Det är återigen det där räcker det inte med den personliga sexighet utan måste det vara en uppbystad porr skådis med en gammal gubbe för att det ska vara tändande? Det är patetiskt!

    Min åsikt är att det finns bättre saker att lägga tiden på än att sitta o runka.

    Precis håller med varför inte lägga den tiden att runka på sin fru och sina barn ist?

    Som sagt alla har olika åsikter men JAG tycker inte det är okej och skulle blitt sårad om min man gjorde så.

    Tankar kan ingen hindra dej från att ha inte fantasier heller MEN att titta på andra kvinnor/men för att bli tillfredsställda när man har en partner som man bor ihop med och älskar det har jag väldigt svårt att förstå!

  • Äldre 20 Aug 17:48
    #12

    Wow shit asså.

    Jag skrev bara vad jag tyckte för det va det kvinnan som startade tråden ville veta vad vi andra tyckte!

    Jag skrev vad jag tyckte! Så vad är problemet det handlar inte om dåligt självförtroende eller något sådant det är bara att jag skulle aldrig titta på porr då jag har en sambo. JAG tycker det är fel sen får du ha din åsikt! Punkt o slut sen att ni sitter o kommenterar anonymt gör ju er bara ännu mer patetiska.

    Och med dessa ord lämnar jag denna tråden då jag har bättre saker för mej än att diskutera med er om mina åsikter då jag vet vad jag anser är rätt o fel enligt mej.

Svar på tråden Sambo kollar porr, vad tycker ni?