• Anonym (Dold)
    Äldre 19 Aug 11:03
    23996 visningar
    20 svar
    20
    23996

    Sambo kollar porr, vad tycker ni?

    Jag vill kolla hur ni ställer er till att er sambo kollar på porr?

    Jag har väldigt svårt för att acceptera det och jag upptäckte att min sambo kollat på porr och hade en massa på datorn. Det som känns extra jobbigt är att jag frågat om det förut och då har han sagt att han inte haft något behov av det i vårat förhållande. Han har alltså ljugit mig rakt i ansiktet.

    För mig är det nästan som att han har varit otrogen då han tagit hjälp av andra kvinnor för att tillfredsställa sig och sen dolt och ljugit om det för mig, även om jag förstår att det inte är fullt lika illa.

    Nu när han förstått vad det betyder för mig så hoppas jag att han ska kunna låta bli porren. Jag tycker qtt ska han kunna låta bli andra kvinnor så ska han också kunna låta bli det här.

  • Svar på tråden Sambo kollar porr, vad tycker ni?
  • Anonym (Dold) Trådstartaren
    Äldre 19 Aug 16:06
    #1

    Ingen som har något att säga om vad dom tycker?

  • Anonym (Dold) Trådstartaren
    Äldre 20 Aug 03:51
    #6

    Precis som flisanpisan skriver så är ju sättet han dolt och ljugit på, på samma sätt som en otrohet vilket gjort att man känt sig så sviken.

    Att det är som att testa olika ställningar håller jag inte med om, då kan man lika väl säga det om att ligga med andra också. Jag vet att det inte alls är jämförbart men om man i ett förhållande ska kunna låta bli det, så tycker jag att man också ska kunna låta bli porren.

    Förstår verkligen inte alls hur det för vissa har kommit till att vara en manlig rättighet som vi inte kan be dom att avvara för att vara med oss, men vi har ju alla olika sätt att se på det.

    Min sambo har sagt att nu när han förstår vad det innebär för mig, så kommer han inte vilja göra så mot mig. Om han talar sanning eller inte kan jag inte veta, men jag hoppas att han är ärlig och ifall han sedan känner ett behov trots allt, ändå tar upp det med mig och inte döljer och ljuger om det på samma sätt.

  • Anonym (Dold) Trådstartaren
    Äldre 22 Aug 07:07
    #16

    Onani säger jag inget om, jag förstår att vi kan ha olika stort behov men det är hjälpmedlet som jag inte tycker är okej. Jag tycker som flisanpisan att porr är fel i ett förhållande, jag förstår att vissa inte håller med mig och andra gör det. Är det så att man kollar på det tillsammans så okej, men inte i sin ensamhet.

    Jag och min sambo har pratat väldigt mycket om hur jag känner och hur han känner. Nu när vi diskuterat om det så förstår han hur mycket det betyder för mig och sårar mig, så han vill inte kolla på porr mer. Jag hoppas att det är sant.

Svar på tråden Sambo kollar porr, vad tycker ni?