• Äldre 25 Aug 19:11
    6510 visningar
    7 svar
    7
    6510

    Enkelt bröllop

    Hej!
    Jag ska också gifta mig i stockholm nästa år med en ytterst begränsad budget. Vi ska också ha buffé, så att vi kan laga allt själva.

    Vi kommer knappt ha några dekorationer alls. Hade inte ens kommit på tanken att ha dekorationer i kyrkan. I festlokalen kommer vi ha bordsduk, värmeljus och söta porslinkoppar (morföräldrarnas) med rosor i (köpta på hötorget fredag kväll när de rear ut)

    Jag kommer sminka mig och fixa håret själv, det finns massor av instruktionsvideos på youtube.

    Inbjudan kommer jag göra själv och skriva ut på jobbet, så inga snajdiga kort här inte. Kommer vika ihop dem så att de kan skickas utan kuvert, så spar vi in på det också.

    Precis som June2017 säger, prova klänningen i butik och köp på nätet eller begangat, eller, om du inte vill ha en lång klänning, köp på VIla, MQ eller liknande i studenttider.

    Jag kommer inte ha något tema. Utan dekorationer känns det lite svårt att ha ett tema;)

    Har ni hittat någon billig lokal i Stockholm?

  • Äldre 22 Sep 21:22
    #7

    Nu har jag varit på 4 bröllop den här sommaren och har lite erfarenheter att dela med mig av:

     Kyrkan har alltid blommor på altaret, så den är liksom dekorerad av sig själv.

    Buffé är helt klart det bästa, för då slipper man den hemska träsmaken i rumpan! Dessutom kan man mingla runt lite på vägen till och från buffébordet också. De bröllop som hade buffé kändes absolut inte enkla, tvärtom. Ena trerättersmiddagen kändes billigare än buffén, även om jag vet att det inte var så.

    Två av de bröllop jag var på hade något sorts tema, men jag som gäst hade inte märkt det om det inte hade påtalats. Det känns som att tema mest innebär massa dyra dekorationer i onödan.

    Hoppas det gav lite hjälp:)

Svar på tråden Enkelt bröllop