• Äldre 23 Jul 09:34
    9088 visningar
    7 svar
    7
    9088

    Hur mycket alkohol

    Hej!

    Jag vet att den här frågan är ungefär lika vettig som "hut långt är ett snöre" men jag måste ändå ha lite referensramar.

    Vi ska ha fest i en lokal dit vi tar all mat och dryck själv. Så jag behöver hjälp med att veta hur mycket dryck man behöver till själva festen.

    Alltså INTE det som räknas till maten, för det har jag redan koll på. Utan ren "party" alkohol. Vi kommer bli ca 35 gäster och jag tänkte att vi skulle ha en bar med rött- och vitt vin, två sorters drinkar, 2 sorters öl och kanske 1 sorts cider. För detta får gästerna betala 20 kr/st

    Självklart kommer jag även att ha alkoholfritt och detta kommer vara gratis.

    Någon som kan hjälpa till eller komma med lite input?

    Ha en fin dag
    Fanny

  • Svar på tråden Hur mycket alkohol
  • Äldre 3 Aug 13:50
    #2

    okej, blev det mycket över, utöver det som glömdes bort? Tycker det är så svårt. Vill inte att det ska ta slut, men samtidigt så drygt att behöva lägga ut en förmögenhet i förhand. Även om det är sånt man kan lämna tillbaka så är det ju ändå pengar som måste betalas in först.

    Vi har informerat på hemsidan om att vi har en "20 kr bar och att man kan betala kontant eller med swish, så jag hoppas folk har uppfattat den informationen

  • Äldre 3 Aug 13:58
    #4

    Ni hade ingen sprit? Jag funderar på om man skulle ha två olika typer av "drinkar" typ GT och något mer

  • Äldre 4 Aug 09:25
    #6

    Hm, ja fan det är lurigt det där. Vi ska inte ha en bartender, pga kostnaden, utan vi hoppas att folk tänkte vara schyssta och faktiskt betala för sig ändå och sedan servera sig själv. Måste nog ta en liten funderar igen över spriten.

Svar på tråden Hur mycket alkohol