• Äldre 6 Jun 18:43
    8147 visningar
    13 svar
    13
    8147

    Lillasyster besviken på möhippan?

    Jag kan också förstå henne.

    Dra ihop några stycken. Åk till någon park/strand och spela kubb tex, gör ngn frågesport som ni ber mannen om svaren på. Vi gjorde med en kompis att vi alla utom hon skrev många smålappar med olika ord, tex sommar, filt, jordgubbar, hästar osv... sen skulle den blivande bruden dra ett visst antal lappar och skriva en dikt av alla orden om hennes kärlek till mannen... hon fick givetvis fylla på med ord så det blev något av det. Men alla ord var tvungna att vara med, sen fick hon läsa upp den på bröllopet.

    Eller träffas en EM kväll, köp hämtpizza el något annat billigare, blanda sen drinkar utifrån olika recept. Det behöver inte kosta flera tusen per person, kanske vill även de som ej kan komma vara med och sponsra möhippan med valfritt bidrag.

    Ha en spa massage kväll, ät chokladfondue och ni hjälps åt med att skämma bort bruden, kanske ngn har ett fotbad med, plocka ögonbrynen, om ngn kan detta. Anisktsmassage eller ryggmassage.. behöver ej vara utbildad för att göra sånt...

    Får ni ihop en summa så åk o gör ngt hon gillar, bowling, paintboll, chokladprovning, matlagningskurs osv....

    Eller ta ut henne en dag då det finns after Work på något ställe, då brukar det ingå ngn buffé om man handlar ngn dricka, vilket brukar vara billigt. Släng på henne en slöja eller något så hon syns att hon är brud,eller köp en leksaks tiara o sätt på huvudet...

    Och ett big no no no INGA barn med!!

  • Äldre 7 Jun 17:15
    #9

    Jag tycker inte det gör något att mamman och svärmor och äldre släkt är med på en möhippa.. men inte slå samman det med ett barnkalas.

Svar på tråden Lillasyster besviken på möhippan?