• Äldre 3 Jun 15:01
    8149 visningar
    13 svar
    +1
    13
    8149

    Lillasyster besviken på möhippan?

    Jag tycker att hon har all anledning att vara besviken på en sådan Möhippa, om man ens kan kalla den tillställningen det. Det är absolut förståeligt om ni inte har råd att ordna dyra aktiviteter, men en möhippa borde i alla fall få vara ett tillfälle då man får "gå lite crazy" med närmaste vännerna. Mamma och svärmor har väl inget på en möhippa och göra? Och det finns nog få saker som verkar tråkigare att slå ihop med en möhippa med än ett barnkalas! Sannolikheten är nog stor att många av kompisarna tackade nej just för att de inte visste hur de skulle hantera den extremt udda kombinationen då man bör försöka supa den blivande bruden lite för full och ställa pinsamma frågor samtidigt som hennes 3-åring är där.

    Kan ni inte planera ihop en picknik, grillning eller så en eftermiddag där ni dricker vin, förebreder lite roliga frågor till din syster om vad hon tror att hennes blivande skulle svara på olika saker och sen går ut och festar på kvällen (och väljer en dag då du kan vara med)? Då gärna med så lång varsel som möjligt förstås så att många kan komma. Något sådant borde gå att slänga ihop på en kväll planeringsmässigt om ni nu absolut inte kan tänka er att lägga ordentligt med tid på det. Förhoppningsvis gifter hon sig bara en gång i livet och då är det väl förståeligt att hon vill att möhippan ska bli ett speciellt minne?

  • Äldre 9 Jun 14:00
    #12

    Min första tanke var också att det måste vara ett skämt när jag läste inlägget, men efter att ha sett hur vissa inbjudna till bröllop väljer att bete sig inser jag att folk tyvärr kan göra och tycka de konstigaste saker... Jag får va glad att jag i alla fall har underbara vänner som planeade en helt fantastisk möhippa <3

Svar på tråden Lillasyster besviken på möhippan?