• Äldre 3 Jun 08:07
    8230 visningar
    13 svar
    13
    8230

    Lillasyster besviken på möhippan?

    Jag är storasyster till en blivande brud som ställer EXTREMA krav på oss i omgivningen. Jag vet inte hur jag ska hantera detta.

    Möhippan - i flera månader har hon tjatat på alla i omgivningen om möhippan. Personligen tycker jag (och även hennes bästa kompis bosatt långt från vår hemstad) att det kan bli alldeles för dyrt. Vi bestämde oss för att slå ihop möhippan med hennes sons treårskalas ute hos vår mamma. Hennes blivande svärmor var också där. Tyvärr kunde inte bästisen eller andra kompisar närvara heller pga kort varsel/ointresse (dåligt, eller hur??)

    Vi drack champagne, åt tårta och sjöng (iallafall för 3-åringen). Tanken var att vi skulle ta vår mammas permobil (vi hade ju druckit champagne) ner till den lokala krogen och festa lite (tyvärr kunde jag inte följa med eftersom jag skulle jobba dagen efter, men mamma och svärmodern skulle såklart haka på!). Det ville hon inte.

    Nu har jag känslan atthon förväntar sig något mer, men har varken tid, ork eller pengar att planera ytterligare en hippa. Vad ska jag göra?

    //Storasyster

Svar på tråden Lillasyster besviken på möhippan?