• Anonym (Lilly­)
    Äldre 23 May 11:33
    7221 visningar
    6 svar
    6
    7221

    En gäst planerar att ha vit klänning på mitt bröllop!

    Fick höra genom en annan gäst att en av de kvinnliga gästerna planerar att ha på sig den klänningen som hon gifter sig i på mitt bröllop, men att hon planerar att köpa någon kofta i färg och ha över för att inte vara helt vitklädd. 

    Jag skulle vilja kunna säga att jag inte bryr mig och all det är kul bara folk kommer, men skulle jag göra det så skulle jag ljuga. 

    Klänningen som hon gifte sig i är inte kritvit, mer gammal vit, helt i spets och går till knäna. Men hon själv valde den som brudklänning, så den ser tillräckligt mycket ut som en brudklänning för att jag skall känna mig obekväm i situationen. Det spelar ingen roll om hon har en kofta i färg över, klänningen är fortfarande helvit! 

    Jag funderar på hur jag skall meddela henne att jag inte tycker att det är ok på bästa sätt? Skall jag höra av mig till personen som berättade om klänningsvalet och be henne hinta att det inte är lämpligt att ha helvit klänning på något annat bröllop än sitt egna? Eller skall jag ta det direkt med personen som planerar ha den vita klänningen? (Jag känner henne inte jätte väl då det är min blivande makes sida som hon är inbjuden ifrån). 

    Någon som har några idéer på hur jag skall göra? 

Svar på tråden En gäst planerar att ha vit klänning på mitt bröllop!