• blivan­defru
    Äldre 10 Feb 20:58
    5388 visningar
    7 svar
    7
    5388

    Tips på bröllopsresa utanför Europa i september?

    Vi gifter oss den 3e september i år och försöker hitta en bröllopsresa. Solig


    Vi vill åka 4e september och vara borta i en till två veckor. Vi har tänkt oss något i stil med Maldiverna eller Karibien men har fått höra att det ligger för nära orkanbältet. 


    Så har ni några tips på lite "lyxigare" bröllopsresor men som inte är allt för dyra (ca 50 000 kr)? Vi är inte ute efter upplevelser utan vill ha sol, bad och god mat för att verkligen få tid till varandra och slappna av.Cool (Vi har aldrig varit utanför Europa och vill därför passa på nu) 

  • Svar på tråden Tips på bröllopsresa utanför Europa i september?
  • blivan­defru
    Äldre 11 Feb 20:03
    #4
    zoet skrev 2016-02-11 09:14:32 följande:

    Maldiverna ligger utanför orkanbältet liksom ABC-öarna (Aruba, Bonaire, Curacao) och några öar till i Karibien (större delen av Karibien är dock inom orkanbältet). Så kör på som ni har tänkt. :)


    Tack för svar! :) Några tips på vart på Maldiverna man bör åka? Vilka hotell har ni bott på? Ska man välja strand- eller vatten villa?
  • blivan­defru
    Äldre 11 Feb 20:18
    #5
    lindae88 skrev 2016-02-11 14:42:02 följande:

    Vi tillbringade vår smekmånad (14 dagar) på Aruba, som ligger utanför orkanbältet. De flesta hotell på Aruba ligger vid de kända stränderna Eagle Beach och Palm Beach, men vi bodde på ett vuxenhotell inne i Oranjestad (huvudstaden). Vi är supernöjda med det. Man kunde åka ut till hotellets privata ö för att ändå få den där strandkänslan, och så hade vi hela Oranjestad med restauranger runt knuten. Vi var uppe vid de kända stränderna och hotellen en dag men det kändes mer "charter fast lyxigt", som att man skulle bli mer låst. Aruba är dock jättelitet och det tar kanske 15 minuter mellan Oranjestad och de kända stränderna, så jag kan rekommendera båda ställena om ni hittar något som passar er :)

    Aruba i sig är helt underbart, alltid 28 grader varmt och väldigt lugnt och mysigt. Vi var där under deras sämsta vädermånad, november och början av december, och vi hade lite regn i sammanlagt tre timmar.


    Åååh, tack så mycket för ditt svar! Kul med ett konkret tips, vi ska absolut titta upp hotellet. Vi är egentligen ute efter mer strandhäng-hotell men om det är nära till strandliv så känns det nästan mer värt att bo på ett vuxenhotell Skrattande 

    Det där med vädret känns också lovande även för oss i september isf :) 3 timmars regn på två veckor klarar vi galant Tungan ute Priset känns också bra, ska titta på resor dit nu :D 
Svar på tråden Tips på bröllopsresa utanför Europa i september?