• Äldre 14 Jan 08:06
    9493 visningar
    6 svar
    6
    9493

    Lokal runt höga kusten?

    Hej Gidde,

    Vi gifter oss i Höga Kusten i sommar och ska vara på Utviksgården precis i närheten av Höga Kusten-bron. (www.utviksgarden.se)
    Vi kommer ha vigseln på gräsmattan med utsikt över vattnet och bron och sen duka upp för fest inne på logen.  Blir mysigt och lite rustikt! :D På utviksgården får man fixa mat och dryck själv, något som var avgörande för oss. :)
    Vi kommer ha ca 75 gäster, de har haft bröllop där med 80 gäster innan, men då är det precis så att det går, så den kanske ändå är lite för liten för er?
     
  • Äldre 7 Feb 06:05
    #3

    Vad kul att jag kunde hjälpa till! :) utviksgården känns som ett bra ställe. Vi kommer gifta oss borgerligt och förhoppningsvis ha vigseln på gräsmattan på utviksgården med utsikt över fjärden om vädret tillåter. :)

    Vi har faktiskt inte heller bokat catering än, det börjar verkligen bli dags nu (bara 4 månader kvar). Vi har varit inne på att hyra in en kock men inte hittat någon ännu, så blir till att börja leta på riktigt i veckan. :)

    Vi har nog bestämt oss för buffé, då vi tror att det blir enklare utifrån hur lokalen ser ut (köket är ju i ett annat hus, lättare med buffé än att springa med x antal tallrikar från köket). Hojta gärna till om ni hittar ngn cateringfirma eller kock som verkar vettig! :)

  • Äldre 7 Apr 06:25
    #5

    Hej igen!

    Tänkte bara skriva och berätta att vi har varit på utviksgården och rekat lite och räknat vad som finns.

    Vet inte om ni har bestämt er för hur ni gör med mat och porslin, men vi ska iaf ha en kock som lagar maten på plats, vilket gör att vi inte kan hyra in porslin.

    Så vi har köpt in vinglas (både för rödvin och vitt vin), champagneglas, vattenglas, avecglas (som vi också ska ha som förrättsskålar) samt tallrikar till huvudrätten från ikea.

    Tänkte höra med dig om ni eventuellt skulle vara intresserade av att köpa dem efter oss? Isf skulle vi kanske kunna lämna dem på utviksgården så finns det redan på plats när ni kommer i juli sen. :)

    Vi kommer även att ha stolsöverdrag sydda av knoppalakan,stolsrosetter i säckväv, säckvävslöpare, stubbar, vimplar i säckväv och lite annat smått och gott som går under temat lantlig/rustik dekoration. :)

    Hör av dig om det låter intressant!

Svar på tråden Lokal runt höga kusten?