• Äldre 12 Jan 11:29
  37988 visningar
  14 svar
  14
  37988

  Ring vid frieri

  Det beror helt på vem den du ska fria till är! Kommer hon vilja ring själv eller inte? De flesta här på forumet verkar vilja göra det. Själv tyckte jag tvärtom att det var otroligt romantiskt att pojkvännen hade såväl valt förlovningsring samt funderat på hur den framtida vigselringen ska se ut när han friade. Om du köper en ring men väntar med gravering kan du oftast komma överens med guldsmeden om att den kan bytas ut inom viss tid också, så har du en backup ifall du skulle ha valt helt galet eller missat på storleken. 

 • Äldre 12 Jan 17:20
  #12

  Som sagt, det är hur din tjej är som person som avgör hur du bör göra. Är det viktigt för henne att välja ring själv eller önskar hon att fina ögonblick som ett frieri kan få vara speciella som på film? :)

 • Äldre 12 Jan 17:28
  #14
  +1

  Jag skulle för övrigt sannolikt ha valt en helt annorlunda ring (halvallians eller slät) om jag valde själv då det är så jag har trott att en förlovningsring "ska" se ut. Han friade med en solitärring som är både elegant och gullig och passar mig perfekt, jag skulle inte kunna tänka mig att ha någon annan sen jag såg den. :)

  Sen ska väl erkännas att min fästman tydligen råkar ha väldigt bra smak och koll på vad som passar mig. Hade han valt något fyrkantigt och hemskt finns det väl viss risk att jag hade tyckt annorlunda :P (i så fall hade vi kunnat byta då ringen graverades först i efterhand)

Svar på tråden Ring vid frieri
Logga in
Bli medlem