• Äldre 14 nov 22:53
  11850 visningar
  31 svar
  31
  11850

  Hjälp mig hitta min drömklänning!

  Hej!
  Jag är på jakt efter min drömklänning och jag behöver verkligen hjälp! Jag ska gifta mig 9 juli 2016 och börjar känna mig stressad eftersom jag inte hittar någon jag vill ha.
  Jag är ute efter en "enklare" klänning, i den bemärkelsen att den inte har så mycket tyg och är lättare...om ni förstår hur jag menar? Vi ska gifta oss på en sommaräng så vill ha en lättare klänning.
  Jag lägger ut en bild på vad jag är ute efter, inspiration på en massa olika klänningar. Jag vet inte exakt vad jag vill ha men jag gillar spets och en vacker överdel, gärna med öppen rygg och den får absolut inte vara axelbandslös! Den kan ha spaghettiband, t-shirt ärm, vara långärmad eller dylikt bara den har någon form av band/ärm. Kjolen får vara i spets eller slät, ha ett litet släp men inget måste. Kjolen får gärna vara rak eller sitta åt över rumpan och sen vara lösare men absolut inga puffkjolar!
  Jag älskar Galia Lahav klänningar men de kostar skjortan och finns inte att få tag på i Sverige. Min budget är på max 10.000kr. Har någon tips på var jag kan få tag på liknande klänningar som på bilden?! Antingen bra sidor man kan beställa ifrån eller affärer i Sverige, gärna i Sthlm eftersom jag bor här. Snälla hjälp mig för jag hittar inte några liknande klänningar någonstans!! 

 • Svar på tråden Hjälp mig hitta min drömklänning!
 • Äldre 9 jan 02:07
  #21

  Tack så jättemycket för alla tips!! Jag har nu hittat min drömklänning!! Blev den här från Bhldn. Har inte beställt den än men vilken dag som helst nu! :) Bhldn hade förövrigt jättemånga klänningar precis i min stil och för under 10.000 kr, ifall någon annan är ute efter liknande klänningar som mig!


 • Äldre 9 jan 07:28
  #22

  Var oxå ute efter en liknande klänning som du beskriver! blev en från modeca för mig. men jag var superintresserad av en klänning från mori lee kollektionen voyage!
  tror dom klänningarna ligger kring 8-9000.

  www.morilee.com/bridals/voyage  hoppas du hittar någon du verkligen gillar :)

 • Äldre 10 jan 22:16
  #23

  Du får gärna skriva när du fått klänningen om den satt bra, hur mycket frakt och tull o.s.v det blev då jag också funderar på att beställa därifrån. Dom har så många fina klänningar :)

 • Äldre 13 jan 10:58
  #24
 • Äldre 15 jan 14:27
  #25

  Jag uppdaterar när det börjar bli dags att beställa och hur det går med allt! :)

 • Äldre 13 mar 19:45
  #26

  Hej Jenung!

  Jag har tittat på exakt samma klänning som du från Bhldn. Har du skickat efter den och i så fall, blev du nöjd? Jag gifter mig i augusti och om du inte tänkt behålla klänningen efter bröllopet är jag en eventuell köpare om vi har samma storlek vill säga.

  Mvh Cecilia

 • Äldre 21 mar 12:33
  #27

  Hej!


  Vad roligt! Jag har inte beställt den än eftersom den tagit slut på BHLDN:s hemsida. Väntar på att den ska komma in igen. Jag meddelar när jag beställt den om jag är nöjd etc. Vad har du för storlek Cecilia? Jag ska beställa den i stl. 0. :)

 • Äldre 25 mar 15:36
  #28

  Jag har lite svårt att fatta storlekarna men jag har tidigare köpt 0 när jag varit i USA. Jag är en 34-36 i våra storlekar iaf. Vad har du för mått ( midja, höft osv?) Jag är på jakt jag med så det kan ju vara så att jag redan hittat en när du fått tag i din. Men när du får hem den så får du gärna höra av dig! Om du inte vill sälja kan jag kanske hyra eller så? Lycka till!

  Mvh Cecilia

 • Äldre 26 mar 20:03
  #29

  Jag har en mycket enkel klänning som är oanvänd. Lätt som fladdrar fint i vinden. Man kan välja om underkjol ska användas. Köpt från Lillys i år. Se denna länk för vilken typ av klänning det handlar om

  www.lilly.nu/shop/details/08-3645-cr

  Säg till om du är intresserad, kan också skicka den. Min mail hellus_123@hotmail.com

 • Äldre 18 apr 17:18
  #30
  Jag säljer min hellånga spetsklänning från Kik Stockholm här. Det är en liten strl 38.

  www.brollopstorget.se/forum/thread/4424178-spetsklanning-kik-emma-strl-38-och-spetssjal

  Välkommen att höra av dig om det är intressant :)

  Med vänlig hälsning,

  Linn
 • Äldre 2 nov 22:56
  #31

  Har kollat på samma klänning, nyfiken på om du blev nöjd ????

  /Lisa

Svar på tråden Hjälp mig hitta min drömklänning!
Logga in
Bli medlem