• Äldre 13 Oct 15:47
    15443 visningar
    7 svar
    7
    15443

    Hur långt kan mitt tal vara som brud?

    Hej ??

    Jag villINTE hålla tal men då jag vet att det etyder mycket för mannen i fråga har jag valt att göra det. Jag har inte den bästa kontakten med svärföräldrarna och ville därför också passa på att vara extra ödmjuktill dem samt ge mina föräldrar etttack.

    Inledning, hälsa gäster välkomna och tack till svärisarna (1.40sek)

    Föräldrarna (1.40sek)

    Mannen min (nästan 6 min)

    Det är vääääldigt långt! Och jag som egentligen inte vill stå upp alls och prata. Men känner ändå att det ärvikigt för mig att Jah får sagt det jag vill säga..

  • Svar på tråden Hur långt kan mitt tal vara som brud?
  • Äldre 15 Oct 17:07
    #5

    Jag önskade attdet inte vore en stor sak för min blivande, men dethär gör jag främst för att jag vet att det kommer göra honom så glad. Det blir den finaste present han skulle kunna få. Då ander jag att jag kan tämja gränser och svettas lite extra när jag vet att han kommer uppskatta det så mycket.

    Jo, för mig är det viktigt stt intr bara säga tack, som ett bord. Jah tror också att mina svärföräldrar hade uppskattat detta. Mina föräldrar vill jag gärna tacka för att de har hjälpt mig att komma till altaret. Mannen vill jag berätta vad som gör att jag väljer honom.

    Har läst talet för 10 pers och alla tycker stt innehåller är jättebra. Jag behöver intr berätta nå sliskhistorier eller för mycket privat men bara en förklaring. Men vet att det blir långt.

    Jag börjar med att tacka för stt alla kom och så ett tack till svärisarnaz men sakta och med pauser blir detta över 1 minut. Ska jag då ha talet till min man på också bara 1 min då, då får man inte sagt nått..

  • Äldre 15 Oct 17:11
    #6

    Och vi bor i Norge, alla bröllop varit på har båda sagt något. Det är väldigt vanligt här.

    Om talet till mannen går på runt 3 min.

    Kan man då säga att man i tillägg har ett tal för svärisarna på 1 1/2 och likaså för mina föräldrar.

    Det är ju mitt bröllop, jag borde väl få prata tiol vem jag vill och längre om jag önskar.. Pch jag tror att det är mer intressant för gäster stt höra ett tal på ett x antal minut när dehär till 3 olika personer, än lika många minuter när man talar till 1! Pch här är faktiskt talaren bruden

Svar på tråden Hur långt kan mitt tal vara som brud?