Inlägg från: weddingtime |Visa alla inlägg
 • weddingtime

  Bröllop 2017, vilka mer?

  Hej!


  Jag och min sambo ska gifta oss 17/07-17. Skrattande


  Vi har endast bestämt datumet klart och så har vi en massa idéer men längre än så har vi inte hunnit.


  Kramar Sara & Joel

 • weddingtime
  IsaS skrev 2015-10-15 14:29:31 följande:

  Vi ska gifta oss 2017 =) vi började fundera på antingen i Italien eller Europa eller här hemma.. lutat nog mer åt här hemma.. eller ja 1.5 timme bort.. har hittat världens finaste lokal som jag bara älskar. Men min sambo tycker det är lite för långt bort.

  Vi skulle stå för resan dit antigen hyra buss eller tåg. Men gästerna får stå för logi. Finns både vandrarhem och hotell. Är det rimligt?


  Jag och min sambo ska på bröllop nästa höst, en av mina bästa vänner ska gifta sig, och hon kommer ha bröllopet i familjestugan. Det är dock en timmes restid från stan (Skellefteå) in i vischan. De löste allt med att boka en buss som avgår från busstationen inne i centrum och som tar ut alla gäster till stugan. Helt ok tycker jag som gäst! :D
 • weddingtime
  IsaS skrev 2015-10-25 07:34:57 följande:

  weddingtime: åh vad skönt och höra! Har dom ordnat en buss tillbaka till centrum också? Vi hade tänkt och ordna buss till hotellet sen på natten. Man kan sova över i en sovsal i lokalen med men eftersom det inte är egna rum så tror jag att folk hellre bokar hotellrum

  Grattis =) nu är det bara och vänta och vänta haha


  Hej igen! De har ordnat att bussen avgår från centrum, busstationen, typ 1,5 h innan bröllopet (det tar 1 h ca att åka till deras stuga). Sen hämtar bussen oss alla kl 1 på natten. Om det är någon som vill åka hem tidigare så kan man alltid dela på taxikostnad eller så väntar man till kl 1. :) Jag tyckte det var ett supersmart sätt transportera folket på. ;)

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?