• Äldre 12 Oct 22:52
    7780 visningar
    9 svar
    +1
    9
    7780

    serveringspersonal bröllop

    240 kr/timmen är ju billigt! Du vet väl att personen som arbetar ska ha lön, de som driver det behöver en peng samt att en del pengar går till skatt?!
    En rörmokare, målare eller dylikt hade säkert tagit det dubbla!

    Jag kan berätta att jag hade 2 personer som slet som bara den i köket. Vi hade 40 gäster och buffé. De lade av efter kaffet. Kan meddela att jag hade att göra i köket dagen efter... Det som tog plats i disken hela kvällen var nämligen glas! Det går åt en hel del glas under en fest och de tar plats i diskmaskinen. Därför prioriterades det för glasdisk mest. Ändå var det typ 50 glas kvar, odiskade dagen efter. Förutom tallrikar, skålar och allt annat. Diskmaskinen gick varm i 3 timmar! Och då snackar vi ändå om en restaurangvariant.

    Ett tips är att övergå till plastglas efter maten. Inte miljövänligt! Men för er skull så tipsar jag om det. ;)

  • Äldre 12 Oct 23:28
    #5
    +1
    veronicaveronica skrev 2015-10-12 23:00:09 följande:
    Ja kanske billigt för vissa :)

    Jag fick tips om 2 tjejer som brukar vara serveringshjälp på bröllopsfester osv som tog 100 kr/ timmen + bensinpengar (ca 200kr) men dom var tyvärr redan uppbokade den helgen som vi ska ha :(

    Jag har själv serverat på fester som har gått till likadant och det gick hur bra som helst. Det var när vi på gymnasiet drev ett catering uf företag och tog typ 85kr / timme. :)
    Nej det är inte billigt för vissa, det är billigt för ALLA om de betalar vitt! Och då för folk som kan servera!
    Förlåt, men jag är lite avog till att utnyttja ungdomar och systemet. Ta kontakt med kommunen, du verkar veta en del om branschen ändå, och hur det fungerar! Nu luktar bara ditt inlägg som ett försök att hitta billig arbetskraft utan att du ska behöva lägga manken till...

    Glöm inte att den som ska sköta baren måste ha åldern inne!!!
Svar på tråden serveringspersonal bröllop