• Äldre 24 Aug 11:29
    2889 visningar
    3 svar
    3
    2889

    Vill inte supa på min möhippa!

    Hej på dig. 
    Har åxå festat rätt hårt under mina tonår. De gör man & de  är inget fel med de. Men ja har åxå som du för ett år sedan träffat den mannen ja vill dela mitt liv med. Vi dricker typ aldrig. Vi köper aldrig hem. Klart man kan festa till när de är fest & så. Inget konstigt. Men tycker att om de inte kan respektera ditt liv som du lever nu så är de inga RIKTIGA vänner. 
    Tycker du ska sätta dig ner & fråga dig själv. Hur nära vänner är vi. Hur viktigt är det att bjuda dessa. 
    Om de inte kan respektera dig & ert val att inte ha ett supar bröllop så bjud dem inte Du ska inte känna ångest över den viktigaste dagen i ert liv. Ni kan åxå ha ett alkohol fritt bröllop. 
    Jag & min sambo ha pratat jätte mkt om just detta. För mina vänner dricker åxå men en del av min släkt dricker inget. Vi kommer INTE att bjuda på alkohol. De kommer att finnas men de får man stå för själv. De är ett alternativ. Vad gällande möhippa så måste du ju bestämma själv hur mkt du vill dricka. 
    Men tycker verkligen att du ska säga att om ni ska hålla på så här så vill ja inte att ni kommer. De är min dag & ni ska inte få förstöra den. 

    Hoppas de går bra. Jag står helt på din sida. 

    Hoppas du blivit något klokare. 
Svar på tråden Vill inte supa på min möhippa!