• Plätti­s
    Äldre 24 Aug 00:02
    2885 visningar
    3 svar
    3
    2885

    Vill inte supa på min möhippa!

    Jag ville inte heller bli så full att jag skulle behöva krypa hem efter min möhippa, även om några av mina närmaste tjejer envist påpekade att det var så det skulle vara. Men den tjej som jag bad vara ansvarig för möhippan (jag hade ingen tärna, så toastmadamen tog på sig det) vet jag lyssnar och förstår mig. Så jag sa att jag inte ville supa och bli jättefull, utan ha en trevlig dag med mina tjejer. Där min 17-åriga lillasyster kunde vara med utan att det skulle bli jobbigt.

    Och eftersom hon är en sådan person som slår näven i bordet och inte låter sig köras över fick jag en toppenhippa, vin till maten och medan vi spelade spel och lekte lekar. Jag mådde som en stjärna dagen efter, och det var kul att både vännerna och lillasyster kunde vara med och ha trevligt.

    Det finns många som säger att man inte har något att säga till om sin egen möhippa, men om du verkligen inte vill supa, eller göra sådant du skulle skämmas över i efterhand, då är det okej att säga det i förväg. Jag förklarade tidigt att jag inte ville ha en förnedringshippa och må dåligt hela dagen för att de skulle utsätta mig för sådant som triggar igång mina panikattacker. Och även om jag oroade mig innan så blev det bra när det var dags. Under uppdragen går man in i rollen som blivande brud, alla man möter är jätteglada och önskar grattis. Och det går säga nej om det är något man känner sig obekväm med under tiden det pågår.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Vill inte supa på min möhippa!