• Äldre 15 Oct 09:28
    15770 visningar
    13 svar
    13
    15770

    DJ, band eller Spotify?

    Jag tycker det är en ren prioriteringsfråga. Vi valde att lägga extra pengar på just musik och mat eftersom jag är sångerska och min man kock, det är där våran själ ligger. En spotifylista fungerar absolut, men det gäller att den är tillräckligt stor så att det inte blir samma låtar och det kan vara bra att ge någon just musiken som ansvarspunkt, det är ju kul om man kan få önska men samtidigt fungerar det inte att alla håller på å letar, söker å spelar 30 sek på en låt. 

    Ska man välja en DJ är det viktigt att denne är duktig på att känna av publiken och har den typen av musik som brudparet och festfolket gillar (jobbigt om DJn endast spelar house i olika former och publiken mest vill ha schlager) Alternativt att köra en mellangrej med spotifylista som någon håller lite extra koll på. Bra om datorn är uppkopplad mot internet så att möjligheten att söka låtar finns ;)

    Livemusik var som sagt det klara valet för oss men även där är det viktigt att kolla igenom repertoar och musikstil, samt om de sköter med musik emellan seten, det är ju trist om dansandet måste avbrytas i en kvart när bandet behöver pausa.. 

    Lycka till i planeringen :)

Svar på tråden DJ, band eller Spotify?