• crs
    Äldre 12 Aug 16:58
    3269 visningar
    7 svar
    7
    3269

    Let the girls free?

    Jag använde en free-bra, tyckte det var toppen! Har A/B-kupa (b/c i storleken på free-bran) och den satt toppen hela dagen! Trodde inte det skulle vara så bekvämt, men det var lätt mycket bekvämare än vanlig bh! Som att vara utan, fast med lite extra skydd och stöd, typ. Hade jag haft en klänning med mer stadga hade jag nog varit utan helt, men det funkade inte med min klänning. 

    Jag var lite orolig att free-bran skulle lossna eller så, mtp att det var 25e juli och varmt, men den satt precis som den skulle hela dagen. Kände inte att den andades sämre än en vanlig bh eller så heller...

    Jag hade också en shapinggrej från Spanx, som gick från under brösten och en bit ner på låren. Jag hade en knälång klänning som jag bara drog upp när jag var på toa (och drog ner shapinggrejen som trosor då), men hade jag inte kunnat de så var den liksom omlott i grenen så man kunde öppna den där och kissa utan att ta av den. Har du inte köpt än så tipsar jag om en sån! Den kostade nästan 1000 kr på Twilfit, men den var jävligt bra (testade ett gäng olika) och lätt värt det. Lär ju använda den massa gånger igen liksom!

Svar på tråden Let the girls free?