• Plättis

    Försök hitta barnvakt, men går det inte så ta med barnen ändå?

    Ni som undrar om det sticker i ögonen om era egna barn är med: knappast. Att ni vill ha era barn med under vigseln och möjligtvis middagen är inte konstigt. Sedan kanske barnen åker iväg med en barnvakt om ni vill fortsätta festen utefter natten.

    TS, fundera på hur många barn det rör sig om. Är det lättast att skicka ut informationen i inbjudan eftersom det rör majoriteten av gästerna, eller är det lättare att prata direkt med de som har barn? Man kan dra gränsen vid hur nära släkt man är också, syskonbarn kan tyckas vara okej medan kusinbarn och vänners barn får stanna hemma.

    Vi hade helt barnfritt på vårt bröllop eftersom lokalen inte lämpade sig för barn. Det hade kanske funkat att ha några av mina kusinbarn med som är över 10, men de hade nog inte tyckt att det varit roligt med alla tal och allt väntande ändå (dessutom skulle det blivit fel att bjuda två syskon men inte det tredje). Våra yngsta gäster var 16 och 17, min lillasyster med pojkvän och min mans lillebror. Det var lagom, och våra syskon ville vi inte välja bort. Pojkvännen hjälpte dessutom till med att ställa i ordning dagen innan och städade dagen efter, så honom blir lillasyster tvungen att behålla för alltid.


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Försök hitta barnvakt, men går det inte så ta med barnen ändå?