• Äldre 2 Aug 19:22
    11874 visningar
    16 svar
    16
    11874

    Tar ni av er ringen? När isf?

    Tar ni av er er förlovnings-/vigselring när ni t ex sover/tvättar händer/diskar för hand/lagar köttbullar/bakar bullar/planterar blommor/tränar, mm? Vid vilka tillfällen i så fall?

    Var förvarar ni den isf under tiden?

    Frågan riktar sig först och främst till er med solitärer, då jag funderar på om man t ex sover med en sådan?! Men såklart även till er med släta eller allianser, även om de kanske är smidigare att t ex sova med så kan ju även de vara ett problem i vissa situationer :)

    Och ja, jag är möjligtvis världens virrigaste och slarvigaste person, och kan knappt hålla reda på mig själv, därför jag frågar ;)

  • Svar på tråden Tar ni av er ringen? När isf?
  • Äldre 2 Aug 19:40
    #2

    Jaa har man halsband på sig ofta är det ju superbra att ha det som vana att alltid trä på ringen där, tyvärr är det inte ofta jag har halsband heller. :P borde kanske bara tatuera in "ringen" runt fingret så den sitter där den sitter. Då hade jag iaf aldrig behövt oroa mig ;)

  • Äldre 4 Aug 00:22
    #13

    Tack för alla svar och tips! Ni verkar ju få det att fungera trots att den åker av ibland! Känns betryggande. :D jag antar att man "lär sig" att komma ihåg den, men det vore inte första gången jag tappar bort ett smycke, och nu mer använder jag knappt några.

    Aja, den dagen den sorgen :P

Svar på tråden Tar ni av er ringen? När isf?