• AVC
    Äldre 2 Aug 20:27
    11868 visningar
    16 svar
    16
    11868

    Tar ni av er ringen? När isf?

    Hej! Intressant att läsa svaren. Jag tar bara av mina ringar när jag ska syssla med något kletigt, hudkräm, mat eller jord osv, när jag duschar (balsam gör ringarna så smutsiga och hala!) plus om jag ska åka på semester till någonstans där det inte är kul med ev uppmärksamhet. Annars har jag på dem jämt, sover i dem och tvättar händerna med dem på. Jag tar aldrig av dem när jag inte är hemma, om jag inte måste. Då lägger jag dem i myntfacket i plånboken och tar bort alla ev mynt.

    När jag är hemma lägger jag dem på ett ställe där de syns. Mitt på köksbordet där det inte finns något annat eller på en öppen plats på hylla i badrummet, eller liknande.

  • AVC
    Äldre 2 Aug 20:29
    #5
    -1

    Jo, det kan vara bra att veta, om du aldrig har haft en solitär, att diamanter väldigt gärna liksom suger åt sig fett. Så hudkräm etc gör dem snabbt smutsiga. Jag brukar göra rent min solitär ofta. Jag hillar därför att ha på mig den när jag tvättar mina händer på dagarna eftersom det ger ett bra tillfälle att göra rent den lite, dra lite tvål över när den fortfarande är på fingret, skölja och torka av. :)

Svar på tråden Tar ni av er ringen? När isf?