• Plätti­s
    Äldre 20 Jul 12:10
    7946 visningar
    12 svar
    +1
    12
    7946

    Korta ner gästlista

    Vi bokade en lokal där vi inte skulle få plats med alla gäster vi verkligen ville ha med. Det var först när vi ställdes inför det som vi insåg vilka som var viktiga, och både jag och min blivande man hade samma känsla av att lokalen inte var rätt. Så vi började om med letandet, hittade en helt perfekt där alla fick plats och fick två fantastiska människor på köpet som tar hand om hela bröllopet åt oss.

    Det blev lite dyrare än vad vi hade tänkt från början, men det är helt och hållet värt det. Både jag och min (snart) man umgås med våra kusiner och andra släktingar, och det gjorde ont i magen vid tanken på att välja bort dem från bröllopet. Får man ont i magen över något så är det fel, det har varit min tumregel under planeringen. Och med fem dagar kvar är det bara fjärilar kvar, så det känns som att vi gjort rätt


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 20 Jul 15:23
    #9
    caek skrev 2015-07-20 12:39:58 följande:

    Det låter ju också underbart! Lycka till på den stora dagen =)

    Alla lokaler vi hittat som skulle ta emot så pass många som vi skulle bli skulle bli alldeles för dyra tyvärr... :/ Får jag fråga vart det är ni kommer ha er fest?


    Det är en restaurang i Umeå, men vi har egentligen inte extremt många gäster. Vi blir 58 med oss inräknat, och då har några tackat nej på grund av jobb och andra åtaganden.

    Efter att vi hade bestämt oss för lokalen (min karl sa att den skulle vara perfekt för oss och jag trodde honom utan att ha sett den, det var lite läskigt) så visade det sig att hyran och kocken ingår i kuvertpriset. Så det blir inte så fasligt dyrt, och med tanke på hur makalöst vackert det är där ute så fattar jag inte hur vi haft sådan tur med allt.

    Jag visste knappt om att den här lokalen fanns, men min karl hade varit där med jobbet. Den ligger lite utanför vårt ordinarie sökområde, men det blir sååå mycket bättre än de andra förslagen som fanns.
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 27 Jul 13:29
    #12
    Pess skrev 2015-07-26 03:45:38 följande:
    Åh, Plättis! Då är ju du gift nu! Wiiie! Vad härligt! Stort grattis till er! Du är en av mina favvisar här, ni vet när man "känner lite extra" för någon, haha, du verkar vara så rar, även om vi inte pratat privat! Så glad att allt gått bra och att det löst sig så fint för er! Hoppas ni fick en riktig drömdag! Du får gärna berätta hur allt gick och hur det var osv, är supernyfiken! :) Igen, jättegrattis!
    Du är ju för söt! Skäms 

    Jag ska inte ta över tråden, så jag skrev lite om bröllopet på BT-bloggen och la upp några bilder Du får titta där! 

    www.brollopstorget.se/wordpress/adinfinitum/
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Korta ner gästlista