• Äldre 12 Jul 19:03
    5873 visningar
    11 svar
    11
    5873

    Ringbudget

    Vi köpte förlovningsringar på Guldfynd vanliga enkla guldringar med hamrad kant, vi tog ett erbjudande där min ring kostade halva priset om vi valde ringar ur ett särskilt sortiment.  Vi gav 2200 kr för ringar + gravyr. 

    Vi valde enkla släta guldringar från vår lokala guldsmed i byn där vi bor och vi tog ett ringpar som utgick ur sortimentet. 1900 för ringar och gravyr. 

    Vi har båda två fysiska jobb där ringar verkligen slits och utsätts för stor påfrestning, idag 11 år senare ser våra ringar fortfarande som nya ut.  

    så billiga ringar är inte alltid samma som dålig hållbarhet. 

  • Äldre 12 Jul 22:52
    #9

    tråkig som jag är så skulle jag nog också tänka mer praktiskt, som du själv säger ska ringen tåla att diskas med, kunna bäras vid campingutflykter , inte rispa sönder kläder eller andra människor osv... 

    ska du ha en ring med sten i så vet jag att alla infattningar inte klarar vanligt vardagsliv. 
    och en del infattningar kan tyvärr släppa ifrn sig stenarna.  Jag har en diamantring som liknar alliansring med 7 diamanter, en av dom har jag tappat nån gång. En ring jag haft i 15 år och hängt med på allt man kan tänka sig. 

    det här var anledningarna till att jag valde släta ringar för jag vet att dom håller måttet och håller för det tuffa liv jag lever. 

    och ...  en slät guldring känns "bättre" att förlora (stulen, tappat, bortslarvad) än en blingring .

Svar på tråden Ringbudget