• Äldre 12 Jul 19:50
    5875 visningar
    11 svar
    11
    5875

    Ringbudget

    Jag skulle rekommendera att du kollar igenom ring-trådarna här i forumet för att se vilken stil du gillar, och sedan gå till butik och kolla priser och testar ringar. Något som ser snyggt ut på en annan kanske inte känns bra på ens egna hand. En ring-budget kan också ändras med tiden! :)

    Vi hade ingen direkt budget. Vi har goda inkomster och gott om besparingar så för oss var det aldrig tal om en "ring-budget".

    Dock var vi från början inställda på några enkla ringar, för typ 2-3000 kr styck. Även om vi har det gott ställt och mycket väl hade råd med mer så tyckte vi folk är GALNA som spenderade mer på ringar! Men ju mer jag tittade och provade insåg jag att jag vill ha "bling". De ringar jag fastade för låg alla på runt 20 000 kr. Ingen var dock perfekt och jag tog därför alla mina önskemål och gick till olika smeder för att se vem som kunde göra min drömring. Sedan gick jag på känsla och valde den smed jag fick bäst intryck av.

    Pga att jag valde att special-tillverka min så blev min man också sugen på nåt speciellt och lät därför också special-tillverka en ring för sig. När det var dags för vigselring för mig så behövdes den också göras hos smed för att passa till min förlovningsring. Mina ringar kostade ca 33 000 kr totalt och min mans kostade 6500 kr.

Svar på tråden Ringbudget