• Äldre 29 Jun 20:27
    6749 visningar
    11 svar
    11
    6749

    Äldsta vän blivit ignorant inför mitt bröllop - bjuda eller inte?

    på något sätt har ditt bröllop blivit något som sticker henne i ögonen av någon anledning.  Kanske handlar det om pengar trots allt eller att hon av någon anledningen känner det som ett svek mot henne att du gifter dig . (kom ihåg hennes egen historia) 

    Det kan ligga väldigt mycket bakom som hon inte klarar av att tackla just nu. Jag har själv lämnat ett destruktivt förhållande och jag orkade inte ta in andras lycka på väldigt länge. Det kändes som hyckleri att säga grattis till förlovningar och folk som födde barn när mitt eget liv så tragiskt tog en helt annan vändning.  

    Jag skulle 1: Tänka om bordsplaceringen och göra det möjligt att placera henne på ett sådant sätt att hon får en bra plats om hon kommer och att det lätt går att göra en plats tom om hon inte kommer 

    och 2: skicka ett sms där jag formulerar mig ungefär så här:  "jag vore oerhört glad och hedrad om du ville komma på mitt bröllop men har full förståelse för om du inte kan eller vill, hursom är du hjärtligt välkommen och du är min vän oavsett"

    Sen skulle jag släppa det hela och helt enkelt låta henne välja själv.   EFTER bröllopet skulle jag sen försöka ta mig an min vän och se om jag kunde hitta någon möjlighet att ses och få chans att prata på djupet och förstå vad som händer. 

Svar på tråden Äldsta vän blivit ignorant inför mitt bröllop - bjuda eller inte?