• AVC
    Äldre 31 Aug 19:57
    5889 visningar
    10 svar
    10
    5889

    Sambons pappa går ej med på att vi ska ta mitt efternamn

    Jag håller med om att det är helt ert beslut om villet namn ni ska ta. Ni ska ju bilda en egen familj. Kanske känns det jobbigt för den familjemedlemmen, att ni distanserar er genom att inte ta det namnet? Istället för att vara hård kanske ni istället ska ta ut honom på en egen middag och visa att ni tycker om honom även om ni inte har samma namn. ;) Alternativt är han baar knäpp och då är det väl bara att låta saken vara, göra det ni vill, förklara men inte ge utrymme för diskussion. Trist. Jag håller tummarna att han tar förnuftet till fånga och inte saboterar bröllopet mer...

  • AVC
    Äldre 31 Aug 20:00
    #9
    Carolinee skrev 2015-08-31 19:33:47 följande:

    Be sambon att säga åt honom att han faktiskt inte har med detta att göra över huvudtaget och kan hålla sina känslor för sig själv.

    Här har vi ett liknande problem med en rejält surande svärmor över att vi kommer välja mitt efternamn istället för karlns. 

    Där är det dessutom svärfar som bytt till svärmors efternamn när de gifte sig (precis som det blir för oss mao), så fattar inte varför hon tycker det är konstigare å dummare att göra så nu?


    Fattar inte varför folk ska lägga sig i!! Värre blir det om/när man får barn, det är bara att förbereda sig på hur man ska svara redan nu. ;P
Svar på tråden Sambons pappa går ej med på att vi ska ta mitt efternamn