• Äldre 1 Jun 15:15
    7498 visningar
    10 svar
    10
    7498

    Någon som tagit "sabbatsår" mitt i karriären?

    Självklart ska ni göra det! Man ångrar inte saker man gjort bara saker man inte gjort

    Jag har själv gjort det flera ggr. Det är bara att ta tjänstledigt eller att säga upp sig- det finns ju alltid nya jobba att söka när man kommer tillbaka och hur kul är det egentligen att komma tillbaka till samma ställe med samma människor när man varit ute och haft massa nya erfarenheter och upplevelser? Hyr ut er bostad och se till att ni har pengar så ni klarar er och kolla upp hur länge ni får vara i respektive land på turistvisum.

    Ha en en underbar upplevelse. Ni kommer aldrig ångra er

  • Äldre 1 Jun 15:17
    #4

    Tänk på att working holiday visa för Australien bara gäller upp tom 30 år så skynda er innan det är för sent om ni vill ha möjlighet att jobba också

  • Äldre 2 Jun 09:39
    #8

    Jobb finns det gott om och nya erfarenheter är bara bra. Du kommer ångra dig hela livet om du bara stannar hemma av rädsla för att inte få ett jobb igen. Klart du ska åka.

    Jag har alltid fått jobb igen och ett år är väl ingen tid att vara borta. Folk är ju föräldralediga utan att helt vara borta från arbetsmarknaden efter det. Arbetslivet är många många år av ditt liv  så vad gör det om du är borta ett år? Dessutom kan det faktiskt vara nåt positivt både för dig och en framtida arbetsgivare. Och vem vet ibland får man nya idéer om vad man vill göra när man borta och du kommer tillbaka och gör nåt nytt kul istället.

Svar på tråden Någon som tagit "sabbatsår" mitt i karriären?