• Plätti­s
    Äldre 1 Jun 10:23
    5674 visningar
    15 svar
    15
    5674

    Men var är alla gäster

    Majoriteten av våra gäster meddelade att de skulle komma på bröllopet när vi träffade dem i olika sammanhang. Och en vecka innan hade hälften inte svarat. Idag är vårt sista svarsdatum, och det var hur många som helst som anmälde sig förra veckan efter att jag skickade ut en liten påminnelse. Nu är det en person som inte svarat. 

    Just OSA är svårt, för många vet inte vad det betyder. Vi skrev "om ni vill komma på bröllopet, meddela det senast 1/6), och de tog ändå god tid på sig. Men ingen kunde i alla fall missförstå vad vi menade. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 1 Jun 16:50
    #13
    Pess skrev 2015-06-01 16:21:31 följande:
    Vi lär nog göra något liknande upplägg själva med! 6 aug är ju förörvigt väldigt schysst datum att välja, då de flesta är lediga runt den tiden! 
    Problemet med att gifta sig under semestertider är att de som inte är lediga då kan ha oerhört svårt att komma ifrån. Jag har flera släktingar som jobbar inom sjukvården, och om bröllopet skulle bli en schemalagd helg hade de inte kunnat få ledigt oavsett vad de gjort. 

    Tre av våra inbjudna gäster tackade nej på grund av jobb, fast vi meddelade sju månader i förväg vilket datum det rörde sig om. (Vi gifter oss 25 juli.)

    Så det kan vara bra att tänka på. "Semestertider" är inte semestertider för alla. 
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Men var är alla gäster