• Anonym (Jaja)
    Äldre 30 Jul 10:28
    43639 visningar
    55 svar
    55
    43639

    Strippa på svensexa?

    Blir lite irriterad när jag läser inläggen i tråden.

    Jag onanerar aldrig, om nu inte sambon är med. Självklart har jag testat någon gång ensam men det är inte ens skönt! Samma sak med sambon..han har såklart gjort det innan vi blev tillsammans men inte nu, ensam. Knappt så han vill göra det under ett förspel.

    Varför kan det inte vara så i ett förhållande? Så fort man skriver det på ett forum så dumförklaras man! "Han ljuger bara" "Tro det om du vill men han onanerar och kollar porrfilm utan att du vet om det", ungefär så låter det ständigt! Varför kan människor bara inte acceptera att varken jag eller min sambo kollar på porr eller onanerar? Jag accepterar att andra par gör på sitt sätt, hur svårt kan det vara?

    Bara för att DU älskar choklad så gör inte alla det.

    Och vet ni...när vi har sex tänker jag på honom, hur snygg han är, hur kåt jag blir och hur skönt det är när han knullar mig. Tänka sig att folk kan tänka på sin partner va?

    Och nej..Jag skulle inte uppskatta att sambon hade en strippa på sim svensexa. Blir äcklad av bara tanken att ett gäng fulla män dreglar över en kvinnas kropp som om det vore ett objekt. En flock med hungriga vargar som dreglar över ett köttben, nä fy!

    Skulle själv aldrig acceptera att mina tjejer anlitade en manlig strippa till min eventuella möhippa, aldrig. Finns det inget roligare dom kan hitta på så är jag hellre utan möhippa.

    MEN..alla tycker som dom vill. Vissa ser det som underhållning och det får dom göra, men inte jag :)

  • Anonym (Jaja)
    Äldre 30 Jul 18:49
    #52
    mst.mrsj82 skrev 2015-07-30 12:37:42 följande:

    Det är väl bra att det finns två sidor av detta. Vi kan inte alla vara överens på denna punkt. Det jag tycker är viktigaste att paren oavset vilka paren är som gifter sig är överens. Sen är det orelavant egentligen vad vi andra tycker


    Håller med dig där.
Svar på tråden Strippa på svensexa?