• Äldre 7 Jun 19:03
    43405 visningar
    55 svar
    +1
    55
    43405

    Strippa på svensexa?

    Sexualitet i förhållanden  är en så glidande skala från de som trivs med att vara ubermonogama (där onani kan ses som något "avvikande" och tecken på att saker är fel) till polyamorös. Personer kan vara romantiskt intresserade av någon men inte vilja ha sex med den personen (asexualtiet)


    To each it´s on! Så länge man hittar den/de som de klaffar med och man vill leva med och är lycklig spelar ju inget annat någon roll.


    Vissa gillar "make up sex", jag är sjukt o-pepp på att ligga om jag bråkat med min partner. Jag kan bara att jag vill vara med någon sexuellt om det känns bra och "yes" och kan inte alls blanda ihop det med "din jävel du har inte diskat idag.


    Kanske as-weird för vissa men så funkar jag :D


    Pess, du menar säkert inte det. Men du låter faktiskt lite fördömande. "Om man onanerar är något (antagligen) inte bra i ens relation "om ens partner blir kåt på någon annan så är man själv bara ett citat "piece of meat"" 


    Folk är så himla himla olika! All lycka till dig och din partner. Gött att ni lever i en symbios som passar er och gör er lyckliga. Men alla drömmer inte om det. Och det finns till och med folk som älskar sin fru/man men ligger med andra. Det ä okej. Folk får göra det de vill som gör dem lyckliga och inte sårar motparten. Så tagga ned lite och försök tänka att alla varken är eller vill vara som dig. 


    Det känns inte för mig del tex ok att skriva så här om någon.


     




     "Men jag måste bara fråga, om han tänder mer på en annan kvinna så att han vill titta på henne när han fantiserar, hellre än att titta på dig, känns det, ärligt talat, inte lite tråkigt för dig? Jag hade verkligen inte känt mig speciellt uppskattad då, utan mer bara som a piece of meat som han trivs med och tycker är rar och bakar goda bullar, och som råkar ha hål som är sköna att doppa i, och som finns tillgängliga, medan han har tjejen från porrfilmen, som han hellre tittar på, i huvudet? För att uttrycka mig lite krasst."

Svar på tråden Strippa på svensexa?