• Anonym (Anony­m)
    Äldre 1 Jun 11:33
    43407 visningar
    55 svar
    55
    43407

    Strippa på svensexa?

    Pess skrev 2015-06-01 00:34:59 följande:

    Jag tog upp frågan med min pojkvän och hans vänner när de var förbi på några glas vin i helgen, samtliga hade väldigt svårt att tro att en majoritet av männen skulle ha det som vana att sitta och smygkolla porr när man har flickvän/fru. De såg inte riktigt syftet med det någon av dem, och de ansåg att har man en fungerande relation och ett bra sexliv så ska det inte behövas då det behovet redan är tillfredsställt. De tog vidare upp scenariot om relationen skulle bli tillfälligt sämre av någon anledning, och samtliga instämde i att de skulle extremt mycket till innan de skulle vända sig till porr för att "fixa sitt", då de ju faktiskt bara vill ha den tjej de är med.

    Hans vänner är både upptagna och singlar, antingen så är alla 6 killar en sällsynt minoritet bland alla smygrunkare där ute, eller så har du bara hamnat med en taskig kille som intalar dig konstiga saker som inte alls stämmer in på majoriteten, för att rättfärdiga sitt porrtittande.

    Han kanske är osäker på om du skulle tycka hans beteende var okej om han inte skulle försäkra dig om att det är "vanligt"? :)

    Med det sagt menar jag såklart inte att porr i sig är fel på något sätt, alla är ju som sagt olika, och det är fritt fram att gilla det. Men jag tror nog, likt killarna, att det är mer sällsynt än vanligt att killar i (bra!) relationer smygrunkar.


    Svarar anonymt för att det är ett lite känsligt ämne.

    Jag räknar iskallt med att alla killar runkar, precis som jag räknar iskallt med att alla tjejer onanerar. Vare sig man är i bra eller dåliga relationer.

    Alla killar kollar inte på porr. Jag tror det är vanligare när man är yngre, men måååånga gör det sen också.

    Jag onanerar hellre ibland, för att slippa allt förspel och kladd och bara komma. Det har ingenting med min kille att göra, vi har riktigt bra sex, men ibland är pallar man inte med hela processen utan vill bara dra fram rabbiten och göra det det har ju inget med att vi har en dålig relation att göra.

    Jag frågade honom varför porr och han beskrev det som att porr bara råkar ingå av gammal vana.

    Alltså, sen han var tonåring var porr involverat i det, och det är någonting som hänger kvar, typ som att det " fattas" något, inte för att han inte kan fantisera, utan det är mest för att det alltid varit så. Ingenting som han direkt reflekterar över eller, längtar efter, utan det bara är så.

    Hans kompisar tycker likadant vissa, och andra tycker porr är överskattat. Men alla runkar oavsett om de är lyckliga eller inte i relationen. Det beror på att partnern inte är hemma och man kan vara sugen för det mesta. Annars sa alla killar att de hellre har sex med sin tjej, men ibland vill man bara komma fort och egoistiskt.

    Jag frågade honom om strippor också och visst det är oftast snygga tjejer som porrar sig, och det kan väl vara en kul grej, men inte mer en så. Nästan alla hans kompisar är gifta och de har aldrig haft en strippa på sina svensexor och han räknar inte med att få det heller, och det är inget han kommer sakna.

    När hans lillebror fyllde 25 fick han en strippa av några kompisar och alla höll med om att det var kul, men inte mer än så.

    Så, jag tror att många kollar, andra inte. Vissa har strippor och blir kåta, andra inte, men alla runkar och onanerar ibland! Oavsett om de är singlar eller inte och lyckliga i sina relationer eller inte.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 1 Jun 23:21
    #45
    Pess skrev 2015-06-01 15:22:28 följande:

    Nu handlade ju det jag skrev om att runka till porr, det är ju en viss skillnad mellan att runka "för sig själv", och att runka till andra nakna kvinnor. :) Vilket jag tror är det som kan störa kvinnor. Jag tror, tvärtemot nightrod, att det är få kvinnor som skulle se runkande som otrohet? Jag tror inte heller porr ses som otrohet? Det är inte samma sak som att vissa kanske skulle bli besvikna och känna sig så som TS (troll eller ej) beskrev att hon kände om strippor.

      

    Jag är verkligen inte emot onani, som jag får känslan av att ni tror? Haha. Jag är inte emot porr heller, mer än möjligtvis vissa undantagsfall där kvinnor/män/barn utnyttjas mot sin vilja, men det är ju en helt annan diskussion. Jag är bara inte intresserad själv, och jag uppskattar att min kille inte heller har något intresse för det. Han är om möjligt än mer "pryd" än vad jag är;)

      

    Jag håller fast vid att jag tror att porr är ovanligt i en relation, såvida inte båda i förhållandet har porr som gemensamt intresse, men då finns ju ingen anledning att smyga. Alternativt att den porrtittande är öppen med det. Det finns ju ingen anledning att ljuga om det? Är man ärlig kan man ju inte "åka fast". ;) Sen finns det ju såklart de som kollat mycket porr i ungdomen som inte kan "släppa det", jag säger ju inte att dessa grupper är helt uteslutna, säkert ganska vanligt. Och vissa av dessa sistnämnda killar kanske har tjejer som blir ledsna eller rabiata om de berättar att det kollar, och drf håller det hemligt. Men då känns, enligt mig, relationen rätt skev. Att man kollat porr mot sin partners vilja kommer ju bara leda till att partnern känner sig väldigt sviken om den kommer på den andra. Och jag och min kille har som regel att allt sexuellt man inte skulle göra framför, eller berätta till den andre, för att denne skulle bli ledsen, är inte okej. Sen handlar det ju inte om att man måste berätta allt man gör i livet in i minsta detalj, men ni förstår säkert vad jag menar utan att jag förtydligar.

     

    Jag tror iaf att de flesta män, som lever i sunda relationer, inte varken har tid eller intresse för porr. Det är bilden jag fått av de män jag pratat med och hur jag vet att det fungerar i mitt förhållande. Min kille har gett porr typ 5-10 försök i sitt liv, men aldrig gillat det, så sannolikheten att han skulle vilja ta upp det helt plötsligt är ju ganska minimal. Han har heller inget intresse för strippklubbar eller krogen eller dylikt. Sen tror jag att många killar överlag, även om de gillat porr, väljer att inte kolla av respekt för sin kvinna, iaf om hon uttryckligen sagt att hon inte uppskattar det.

     

    Skulle min kille velat kolla porr hade han ju kunnat säga det till mig på en gång, då vi pratat om sådant, även långt innan vi blev ett par, jag har till och med, i början av relationen, sagt att det är okej med mig om han skulle vilja göra det, men han tog typ illa vid av att jag antog att han kanske ville. Haha. Han tyckte att jag borde känna honom bättre än att tro att han skulle uppskatta att se på sådant, och att jag trodde att han skulle vilja ha något mer än bara mig. Jag blev väldigt glad, men ville ha det sagt så jag inte ville känna att jag tog något ifrån honom. Men jag känner mig väldigt uppskattad av att han tycker att jag är mer än gott nog.

     

    Att onani förekommer i relationer där man t ex är mycket ifrån varandra, är i distansförhållanden, mm, är ju inga konstigheter. Eller ens om man är mycket tillsammans men bara vill ha en stund för sig själv. Det var inte riktigt det det jag skrev handlade om.

     

    Dock tror ja även onani är ovanligt (läs: inte icke existerande, men ovanligt) i en bra och fungerande sexrelation. Och nu behöver vi ju inte ta upp distansförhållanden osv, eller när man jobbar helt olika tider osv. Jag tror att de flesta som har sin sambo nära till hands hellre bjuder in denne och har en trevlig stund tillsammans. :) Detta kanske är för privat att skriva på ett öppet forum, men hade jag och min sambo inte levt så tätt ihop som vi gör, och drf kunnat ha sex såpass mycket, hade jag bara tyckt att det var mysigt om han hade en "trevlig stund" och tänkte på mig. Hade han däremot kollat porr eller gått på strippklubb istället hade jag nog inte känt mig lika sugen på att komma hem och vara sexig till honom. :)

     

    Min poäng från början i diskussionen var bara att jag tycker att om ens sambo inte tycker att något på det sexuella planet känns bra, och man väljer att gå bakom ryggen på denne och göra det ändå, t ex kolla på strippor, så är det inte okej och inget man behöver acceptera. Samt att jag är så glad att min kille är så himla o-äcklig då det, uppenbarligen enligt er, finns så många killar som är äcklosnuskon ;) Vi är bara äckliga med varandra och det är jag, och han, väldigt glada för :D

     

    Gud vilket kap jag har! Denna tråd fick mig att inse det än mer än vad jag redan visste!  ;) 

     

    Jag vet att det finns flera tjejer som säger att de är okej med porr trots att de sårar dem, det har jag hört från flera vänner, att de känt att de inte räcker till, eller att de känner sig fula/gamla i jämförelse med tjejerna i filmen, och att detta leder till att man kanske inte blir jättesugen på att ge killen någon mer "special treat" än trött sex med lampan släckt. Känns bara som en ond cirkel om inte båda är med på porrtittandet. Det leder väl vara till att tjejen känner sig dålig och inte vill, och då kommer killen "behöva" kolla än mer på porr då tjejen blivit så tråkig.


    du kan ju omöjligt tro att han bara fantiserar om dig när han onanerar? fantiserar du bara om honom?

    det ena utesluter inte det andra ju.

    för mig låter det som ett bekräftelse behov hos dig. eller kanske naivitet.

    som du beskrev dina vänner som tillät porr men egentligen kände sig fulare, äldre, tjockare osv. då är det ju onekligen kommunikation med sin partner de bör jobba på, men framför allt sin självkänsla.jag förstår absolut att man blir besviken och arg när den ene lovat att inte titta men gjort det, men om man är emot det och hen inte vet för att man har sagt det är okej, då får man jobba på sin självkänsla och kommunikation.

    jag tänder inte på att han ser på porr, men det stör mig inte alls. jag jämför mig inte med tjejerna, för de är bara fantasi, jag finns. han är inte mer benägen att vara otrogen för att han ser på porr ibland.( du har inte sagt det, men ville få med det ändå) inte ens om en av dem skulle flyga på honom och vilja ha sex med honom skulle han vara intresserad, för att vi är ihop och ska gifta oss, och vår relation är stark och mkt respektfull och kärleksfull TROTS att han runkar till lite porr ibland.

    du ger intrycket utav att se det som att porr och onani bara händer vid missnöje i en relation eller är extremt sällsynt. jag tror noll % på det.man tar väl till onani om tillfälle ges, annars lite sex, men för mig är det två olika saker. jag förstår att du är nöjd att han inte kollar på porr och att han fantiserar om dig när han drar i tuppe , och ja, det låter som att ni har en fin relation, men det har vi med porrtittande killar med
Svar på tråden Strippa på svensexa?