Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Strippa på svensexa?

    Jag skulle inte heller tycka det var ok. Det är ju inte "sista natten i frihet", man har i regel varit ihop med någon ett bra tag när man gifter sig. Och känns det som ett sånt fängelse att inte "få" ha sexuell kontakt med andra kanske man inte ska gå in i det då. F.ö. tycker jag hela konceptet med män som sitter och blir sexuellt upphetsade tillsammans är rätt... märkligt. Och nej, det hör inte till. Det är väldigt sällsynt och förekommer mest i amerikanska snubb-komedier.

    Själv var jag inte så orolig, det fanns en liiiiten risk att vissa av hans kompisar skulle få för sig något så dumt (å andra sidan räknade jag med att andra skulle säga ifrån isf), men jag vet att han själv skulle ha blivit ännu mer besvärad än jag.

    Att ni inte känner likadant inför företeelsen är inget du kan göra något åt, däremot tycker jag man kan förvänta sig att ens partner tar hänsyn till ens känslor så länge det inte är något som är jätteviktigt för en, vilket vi får hoppas att strippor inte är.

  • Aniara4

    Jag tycker iofs det är skillnad mellan att snegla på en snygging som går förbi (eller rentav går lättklädd på stranden) och att snyggingen har fått betalt av dina kompisar för att försöka göra dig så kåt som möjligt genom att dansa runt precis framför dig samtidigt som kompisarna höhöar och hejar på och förmodligen också sitter och kåtar upp sig.

  • Aniara4

    Sen kan man ju fundera över en användare som droppar ett "hett" ämne som ofta leder till debatt och sen inte deltar i diskussionen eller ens finns kvar på sajten (namnet är svart). Det brukar vara själva definitionen av ett troll.

    Sen kan det väl finnas andra förklaringar också, TS kanske mår dåligt av ämnet eftersom det uppenbart är svårt och känsligt för henne, men... ja. Noterade försvinnandet bara.

Svar på tråden Strippa på svensexa?