• Äldre 26 May 21:51
    5458 visningar
    12 svar
    12
    5458

    Var i Stockholm?

    Jag köpte min diamant från diamantia som jobbar med Kaplans. Där kan du välja vilken storlek du vill på din sten och de kan skapa din skena för sig, eller så kan du välja mellan några st på deras sida.

    Van bruun har ju samma princip men lite bättre priser och utbud av skenor. Om du inte vill vetala överpris för diamantringar när du kan få bättre och större billigare.

  • Äldre 26 May 21:53
    #6

    Såg nu att du ville titta live :) sorry.

    Gick förbi en butik på drottninggatan idag som vi gick in i. Jag tror man måste boka tid innan dock för det var väldigt mkt folk som satt ned med säljare vid bord men de hade massa massa ringar.

    Är själv på jakt efter en skena till min diamant och behövde inspiration.

  • Äldre 28 May 16:14
    #10
    Pess skrev 2015-05-28 15:13:24 följande:

    Jaa, vill klämma och känna lite! 

    Aha, minns du alls vad butiken hette? :) Hittat några skenalternativ? Hurdan typ av skena är du ute efter? :)


    Åh jisses, vad hette den.... Minns verkligen inte, låg på höger sida om man går gatan ner från åhlens norrut. Går inte att missa iaf :)

    Nja jag veeet inte alls vad jag vill ha, något lite originellt men samtidigt funktionellt...stenen ör 0.6ct så jag vill inte ha halo eller massa stenar runt om för då tar den över för mkt ...troooor jag.... Haha gud, det här med ringar är svårare än klänningar...

    Juste, ännu längre ned på drottninggatan, förbi centrlbadet nära drottninggatan brud och fest finns en till juvelare med stora stenar. Eller okej, typ 0.5-1.5ct men för sweden är ju det ganska stort så, ta en sväng ned så hittar du säkert fler ställen.
Svar på tråden Var i Stockholm?