• Plätti­s
    Äldre 25 May 11:13
    4000 visningar
    8 svar
    8
    4000

    Han fördröjer bröllopet hela tiden och jag känner sorg!

    Du måste sätta dig ner med din sambo och prata om hur ni båda vill göra. Vill han gifta sig över huvud taget? Min sambo hade också ett undvikande beteende varje gång jag pratade om bröllop, men när vi hade satte oss ner och verkligen pratade om det så förstod vi varandra efteråt. 

    Kan det vara bra om ni har några punkter redan innan som ni får fundera på? Vad är fördelarna, hur mycket arbete krävs för att genomföra det, ska ni hjälpas åt eller ska du boka kyrkan och han bara dyker upp? 

    Det är viktigt att du får förklara varför det är viktigt för dig att ni gifter er, och att det gör dig ledsen när han beter sig undvikande. Och det är inte gravidhormoner, utan jag hade gjort precis likadant. För mig blev det lättare att inte tänka på bröllop hela tiden då min sambo förklarade att han faktiskt ville vara med mig oavsett hur många ringar jag hade på mitt finger. Att bröllop inte var avgörande för honom (hans föräldrar varit ett par i snart 30 år utan att ens förlova sig, och de har hållit ihop ändå). 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Han fördröjer bröllopet hela tiden och jag känner sorg!