Inlägg från: Kotten |Visa alla inlägg
  • Kotten

    Kär i en annan, en månad kvar till bröllop

    Jag tycker verkligen det är viktigt att komma ihåg att många människor kan vara förälskad i flera personer samtidigt till och med samtidigt som en älskar någon annan eller flera andra människor.

    Det finns skäl till att människor (öppet) väljer att dela sitt liv med flera människor.

    Jag har flera vänner som valt att dela sitt liv, sin kärlek osv med flera partners. Både i form av organiserade relationer med etiketter och utan etiketter. Jag tycker det viktigaste är att en mår bra och att man är överens om hur en relation ska fungera och vilka spelregler som gäller.

    Så länge en kommunicerar om saker ting, sätter gemensamma regler och vågar prata med varandra så tror jag verkligen att allting löser sig. 

    Jag tror verkligen inte att jag varje dag resten av livet kommer vakna upp och vara förälskad och attraherad av min blivande men det betyder inte att jag inte älskar henom och inte vill dela mitt liv med den personen. Jag förväntar mig inte detsamma tillbaka heller. Däremot förväntar jag mig av mig själv och min partner att vi följer dom gemensamma reglerna i vår relation vilket t.ex. innebär fysisk trohet och en öppenhet om en har andra behov. Det betyder också att jag inte alltid kommer få som jag vill utan ibland behöver anpassa mig.

    Så hejja er, ta hand om varandra och fortsätt kommunicera och prata med varandra!

Svar på tråden Kär i en annan, en månad kvar till bröllop