• Äldre 10 Feb 09:13
    8084 visningar
    15 svar
    15
    8084

    Kompisar som lägger sig i...

    Ser att inlägget är från förra året, men även att det skrevs i mitten av maj. Var det samma sommar de skulle gifta sig hade jag om jag var gäst definitivt frågat massor av ggr när det skulle bli vid det laget. Man planerar ju semester och resor långt i förväg inför sommaren! Och även om man inte är bjuden på själva vigseln är en bröllopsfest något stort så den vill man ju helst inte missa. :)

  • Äldre 10 Feb 13:27
    #12
    Anonym (Låt mig va?) skrev 2016-02-10 09:47:17 följande:

    Vi har inte gift oss än, utan detta inträffade alltså mer än ett år i förväg, därför hade vi inte bestämt något datum än. =P


    Ahh, att gästerna inte bör lägga sig i upplägget håller jag absolut med om, funderade lite på om det kunde handla om missförstånd från gäster som bara ville ha information om det hade varit bara någon månad innan, men då var det ju inte så. :P

    Att gäster lägger sig i på något sätt verkar dock tyvärr vara mer regel än undantag =/ Jag har t.ex. sett från forumet att vi är långt ifrån ensamma om att få beslutet om barnfritt starkt ifrågasatt.

    Det enda man kan göra är väl att ignorera dem som ska lägga sig i och se till att passa på lära sig själv hur man (inte) ska bete sig nästa gång man blir bjuden på ett bröllop. :)
  • Äldre 10 Feb 13:36
    #13

    Din kompis nummer 2s utbristande kanske du inte ska ta så hårt på förresten. Jag råkade själv slänga ur mig nåt i stil med "Nej! Bara det inte blir samtidigt som mina föräldrars jubileumsfest!" när en av mina bästa kompisar sa att hennes bröllop var flyttat till slutet av augusti. Självklart handlade det inte på något sätt om att jag tyckte att hon borde anpassa datumet efter mig utan var bara en spontan och ogenomtänkt reaktion då jag ju verkligen vill gå på hennes bröllop. (Som tur var var det inte samma helg :) ) Så din kompis kan mycket väl på samma sätt ha tänkt att hon ju absolut vill gå på både bröllopen och uttalat sig utan att tänka efter.

    Att föreslå för någon att man ska vara personens tärna utan att ha blivit tillfrågad låter däremot väldigt konstigt :S 

Svar på tråden Kompisar som lägger sig i...