• crs
    Äldre 11 May 17:26
    8165 visningar
    15 svar
    15
    8165

    Kompisar som lägger sig i...

    Jag fattar inte varför folk ska bete sig så märkligt när det kommer till bröllopsplaner. Håll på vad ni vill, säger jag! Välj inte datum med någon annan i åtanke, om det inte är någon som är superviktig för er. Jättekonstigt av dina vänner att vilja styra en sån sak! 

    Att bjuda in sig om nyckelperson känner jag igen med. En av sambons kompisar reagerade på inbjudan med "jag måste få vara din best-woman!" Man tänker att hon hade kunnat fatta att så viktig är hon inte när hon inte fått veta något om planerna fören hon fick en inbjudan på posten. Jävla nöt, liksom. (Sambon blev ställd och sa ja, för att sen inte alls inkludera henne ändå. Han hade redan en bestman och hade inte tänkt ha fler. Hade han tänkt det så stod det flera andra "på kö" innan hon blivit aktuell att tillfråga... Men sånt är väl bara att vara tydlig med, och säga till ordentligt om frågorna fortsätter komma.

    Och nä, du överdriver inte. Planera hur fan ni vill! Låt inte andra styra över hur ni vill ha det, det är ju ändå en akt mellan er två.

Svar på tråden Kompisar som lägger sig i...