• Äldre 11 May 07:33
    4671 visningar
    8 svar
    8
    4671

    Tull på moissanite?

    Du bör nog räkna med att få betala iallafall momsen (+25%). Tull tillkommer på allt som kostar mer än 1400 om jag inte mins fel. 

    Kul med någon anna som titta på moissanite, det har varit min favorit väldigt länge. Egentligen vill jag ha en labb-diamant men priserna är fortfarande ganska höga. 

  • Äldre 11 May 10:45
    #5

    Vintage ringar är ju alltid fina. Jag tittar också en del på det. Vad kul med någon som tänker som jag. Jag får mycket skit här för mina åsikter kring stenar. 

    Kan tipsa om. Miadonna.com de gör superfina ringar med en egen diamanthybrid som liknar en moissanite och har samma pris. De jobbar dessutom med olika projekt i Västafrika för att hjälpa samhällen som drabbats av konfliktdiamanter. 

  • Äldre 11 May 18:20
    #8
    Nightrod skrev 2015-05-11 15:59:00 följande:
    Kan du skriva i en tråd utan att påpeka din ställning till vilka diamanter vi andra skall välja. Jag med flera har påpekat detta flera gånger för dig
    Jag ber åter igen om ursäkt om någon tar illa upp. Precis som alla här försöker jag svara på frågor och vara hjälpsam. Trådstartaren verkar i detta fall tyckt att mina tips var hjälpsamma och det är vad som är viktigast för mig. 

    Jag är ledsen för att ta upp plats med den här typen av inlägg. Men jag känner mig påhoppad och därför tvungen att svara. Det är aldrig min mening att såra eller göra någon upprörd.  
Svar på tråden Tull på moissanite?